Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NVR kæmper for overlevelse: vil skaffe 400.000 kr. i lytterindsamling
Tirsdag 29. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I går kl. 13 startede NVR Nordvestjyllands Radio i Thi-sted en kampagne der gerne skal ende med et resultat på 400.000 kr. Ellers er radioen på vej mod en lukning. De sidste par år har været dårlige for NVRs økonomi, hviket især skyldtes en afmatning på reklameområdet og svigtende spille- og medlemsindtægter. En række besparelser har afbødet problemerne, således at radioens drift i dag løber rundt – men en gæld skal ud af verden for at sikre radioens videre eksistens, oplyser radioen på dets hjemmeside.
Der er udarbejdet nye budgetter for de kommende år i et tæt samarbejde med radioens revisionsfirma og pengeinstitut. Disse budgetter viser, at radioen har en fornuftig fremtid – men for at komme videre skal NVR altså bruge penge her & nu, hedder det på www.nvr.dk. Det nye budget indebærer bl.a. - iflg. Holstebro-Struer Dagblad - at der skal spares én af de syv fuldtidsstillinger, der er på radioen, væk - og at man opsiger aftalen med 'Radionyhederne'.

Til Holstebro-Struer Dagblad siger stationsleder Steen Rasmussen at man fortsætter indtil de 400.000 kr. forhåbentligt er nået, og tilføjer at "vi vil godt bevare NVR på lokale hænder, selv om der andre steder er interesse i at købe sig ind i mediebranchen".

Bestyrelsesformand for radioen, Mogens Krise, siger til avisen at kreditorerne generelt har været langmodige og forstående - men bliver de ikke betalt, kan de snart lukke radioen.

Blandt de store udgiftsposter for den nordvestjyske lokalradioer er KODA og Gramex, der alene henter 750.000 kr. i vederlag årligt for at spille musik.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -