Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 2 opprioriterer lokale nyheder
Mandag 21. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio 2’s nyhedschef Søren Bach er fratrådt og hans stilling genbesættes ikke. I stedet vil der blive ansat en lokal nyhedsproducer på de forskellige lokale Radio 2 stationer, for at opprioritere den lokale nyhedsformidling.
Søren Bach, der tidligere har arbejdet for bl.a. DR, TV 2 og KNR, er fratrådt som nyhedschef for Radio 2 og Radio Uptown fra og med den 1. maj. Adm. direktør for Radio 2, Jim Receveur, vil ikke kommentere fratrædelsen, men siger at der ikke ansættes en ny nyhedschef i stedet for Søren Bach.

I stedet vil Radio 2 ansætte nye lokale nyhedsproducere for de forskellige Radio 2 stationer i hhv. Nordjylland, Østjylland, København og på Fyn. ”Det sker ikke kun for at opfylde kravene til sendetilladelserne de forskellige steder”, understreger Receveur, ”men også fordi vi har lavet undersøgelser, der viser at lytterne gerne vil have lokalt stof”.

Radio 2 er også på udkig efter lokale samarbejdspartnere med henblik på at styrke den lokale nyhedsformidling. Det kan f.eks. være en lokal avis, en lokal tv-station – eller det kan bestemt også være en lokal radiostation.

Man overvejer om nyhederne fremover skal udgøre en større del af sendetiden på Radio 2. ”Måske kommer der ikke mere eller flere nyhedsudsendelser, men der kommer sikkert andet stof på et andet tidspunkt”, fortæller Jim Receveur videre, og han tænker bl.a. på fordelingen mellem lokalt, nationalt og internationalt nyhedsstof.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -