Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lyttere skal bryde pengeskabskode
Tirsdag 16. december 2003
Af Karsten Jensen
 
Så simpelt er det i en ny konkurrence på Radio ABC. Det er koden i et panserglassikret pengeskab, der skal brydes. Herefter er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvor meget man kan vinde. Bryder man koden i pengeskabet, har man vundet de kontanter, der befinder sig inde i det sikrede skab. Kontantbeløbet stiger dag for dag, når Radio ABC hver morgen forhøjer indsatsen, og er allerede nu over 50.000 kr.
”Der er ikke noget loft for beløbet – og det gør jo unægtelig det hele meget spændende”, siger direktør Ole Søndergaard, der ikke lægger skjul på, at radioen regner med, at beløbet kommer op over 100.000 kr., hvis koden ikke brydes i løbet af december.

Radio ABC vil af med pengene og nu overvejer stationen, hvordan lytterne løbende kan få lidt tips, så det bliver lidt nemmere at åbne pengeskabet.

Alle lyttere får i princippet mulighed for at prøve koden på pengeskabet. Udover en række konkurrencer i radioen, hvor man kvalificerer sig til at prøve koden, sendes pengeskabet også ’on-tour’ i hele Kronjylland og på Djursland. Her vil det ofte være butikker og centre, hvor pengeskabet bliver stillet op, men der er også muligt for firmaer at leje pengeskabet til et sjovt indslag ved firmafesten o. lign.

Desuden får man også som privatperson mulighed for at vinde pengeskabet hjem i stuen, på arbejdspladsen eller i klasseværelset, hvor man så i ro og mag i et bestemt tidsrum kan forsøge sig med koderne. For nylig var pengeskabet sågar med rutebilen fra Randers og ud i oplandet. Radioen kommer ud med pengeskabet og sørger for alt det praktiske. Hver morgen kan lytterne i morgenprogrammet ’ABC Morn’ med Jørn & Kim”’ høre hvor pengeskabet befinder sig.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -