Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Herning Folkeblad køber sig ind i 'Mediahuset Midtjylland'
Tirsdag 8. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Herning Folkeblad har købt ’Mediahuset Midtjylland’ i Hammerum og dermed TvDanmark2/Midtjylland og radiokanalerne Midtjylland Hit-FM og Midtjylland Guld-FM. Overtagelsesdatoen er 1. november, skriver Herning Folkeblad i dag. Direktør for avisen, Alex Nielsen, oplyser til radionyt.com, at det for radiodelens vedkommende kun er tale om en 50 % overtagelse, idet Aalborg TVR fortsætter med at eje de resterende 50 %.
”Med det her ønsker vi at skabe en endnu bedre nyhedsdækning til borgerne i Midt- og Vestjylland. Vi laver et nyhedshus, som i flere typer medier dækker alt det, der sker lokalt med udgangspunkt i det lokale. Masser af byer har ikke egen avis eller lokalradio og -tv, men det har vi her i området og fremover i en endnu mere styrket form, da vi leverer det hele fra én adresse”, siger administrerende direktør for Herning Folkeblad, Alex Nielsen, til avisen og tilføjer, at man regner med at integrere de enkelte meder meget mere i hinanden. Som eksempel fremhæver han, at der kan ventes et tæt et tæt samarbejde mellem radiokanalen Hit-FM, som er til de unge, og Folkebladets torsdags-sektion for unge, ”Morph”.

Alex Nielsen nævner også, at det kommende samarbejde, der ventes fuldt udbygget 1. juni 2003, vil kunne indebære, at når journalisterne er ude at lave interviews til avisen, så kan man også forestille sig, at der samtidigt laves speak til radio og tv. Han forventer samme integration på salgs- og annoncesiden.

Om købet også skyldes, at Herning Folkeblad ønsker at holde andre aktører ude af byen, vil Alex Nielsen ikke afvise. I forvejen er Herning Bladet ejet af Morgenavisen Jyllands-Posten.

Hit FM og Guld FM vil blive videreført med uændrede navn og formater. I øjeblikket kommer en stor del af udsendelserne på Hit FM og Guld FM fra Aalborg og Alex Nielsen siger til radionyt.com, at det endnu ikke er besluttet, om det fortsætter uændret. ”Vi skal – sammen med Nordjyske – finde ud af, hvordan vi laver det bedst”, siger Alex Nielsen.

Der er nu 112 ansatte medarbejdere på avisen og 22 på Mediahuset. Alex Nielsen vil ikke afvise, at det kan komme på tale med afskedigelser.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -