Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kom og tag mig, jeg er spejlblank
Mandag 23. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Æteren er fuld af fnis - ikke mindst på P3. Lallende, fjollede, indforståede ungpigefnis, der gør det uhyggelig åbenlyst, at de elektroniske medier har høvlet enhver autoritet over bord i fællesskabets navn. Sådan skriver journalist på Information Anna von Sperling i en klumme med særlig adresse til Olvia Joof.

Anna von Sperlig sætter i dagbladet Information ord på, hvad mange betragter som et af største problemer på DR - nemlig udstilling af dumhed og ligegyldighed - på især P3.

"De fnis, der efterhånden fylder halvdelen af P3s sendeflade og også har sneget sig ind på P1 som et regulært interviewredskab, der kan mistænkes for at være udtænkt med det formål at få i forvejen selvopgejlede mænd til at blive helt rundt på gulvet over sig selv," skriver Anna von Sperlig.

Hun fremhæver Olivia Joof Lewerissa, der sommeren igennem har lavet formiddagsradio på P3 sammen med Huxi Bach.

"Et af de faste indslag var en quiz. Det var ikke sådan, at man sad tilbage med ny brugbar viden, når sommerfolket havde gættet sig igennem trivialiteter, men til gengæld havde man hørt Olivia blamere sig med larmende uvidenhed.

P3 valgte endda at lade en af trailerne til programmet bygge op om et klip, hvor hun fniser over at have glemt, hvad den tyske hovedstad hedder," skriver Anna von Sperling

Hun skriver videre, at man ikke vil pådutte lytterne liveserfaring eller autoritet. Det hanlder i stedet om, at hygge skal stå - uprovokret - tilbage.

"Spørgsmålet er bare, hvor længe selv målgruppen i allersnævreste forstand gider at høre licensbetalt radio." Selvfølgelig kan lytterne skrue væk, når fnisene accelererer. "Problemet er, at vi ikke har en licensbetalt radio, hvis alle gør det."

Klummen sluttes af med denne salut: "Men hvis den radiofoniske pendant til en kavalergang er galloperende mangel på viden om nabolandes hovedstader, ser det godt nok skidt ud."



Hele klummen og kommentarer fra Informations læsere kan ses her: http://www.information.dk/242251


Foto: Olivia Joof (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen, DR)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -