Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Louise Wolff erstatter Peter Palshøj i GoMorgen P3
Onsdag 10. maj 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Morgenholdet på Go'Morgen P3 vinker torsdag farvel til Peter Palshøj, der nu prøver lykken på DRs tv og byder i stedet velkommen til Louise Wolff som ny vært fra mandag den 15. maj. Dermed består morgenholdet på DR P3 af Kanonkongen, Henrik Povlsen, Pia Røn og Louise Wolff.
Louise Wolff har lavet en lang række radioprogrammer på P3. Bl.a. Strax, Stram Op og Boogieradio. Hun har været i DR og P3 siden 2001 - bortset fra en lille afstikker på et års tid som vært på ungdomsprogrammet Rundfunk på TV 2. Louise Wolff er uddannet i en kombination af medievidenskab på Aarhus Universitet og diplomuddannelsen i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole.

Louise Wolff ser frem til sin nye morgenværtsrolle: "Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af Morgenholdet. Nu har de fire andre i de sidste mange år vækket mig, så det bliver sjovt at prøve, hvordan det føles at være en af dem, der sidder inde i clockradioen tidligt om morgenen og er med til at sige godmorgen til alle jer andre.

At man skal tidligt op som morgenvært er ikke nogen hemmelighed, men det tager b-mennesket Louise Wolff med ophøjet ro: "Egentlig er jeg vel b-menneske, men fordi jeg samtidig er stor fan af en eftermiddagslur, er jeg sikker på, at det nok skal lykkes mig at komme op til tiden - og ellers har Kanonkongen vel et artilleri stående, som kan blive sendt ud for at vække mig. Og faktisk har jeg netop købt mig et nyt vækkeur for at undgå sådan en situation..."

Kanonkongen er glad for Louises ankomst: "Jeg har altid elsket Peter, og beundret ham for hans journalistiske tæft, men jeg har haft svært ved at få den magt, jeg fortjener med ham i studiet. Peter mener ikke, jeg kan styre magt. Derfor glæder jeg mig til at få en pige mere ind på holdet, som også er en dygtig journalist, men Louise har altid haft et godt øje til mig, og det vil jeg forsøge at udnytte til lidt mere magt".

Chef for P3, Carsten Worsøe, er også glad for at have Louise med på holdet - men med en lidt anden begrundelse end fra Kanonkongen. Worsøe siger: "Når en så stærk profil som Peter Palshøj stopper, er det svært at finde en værdig afløser, men jeg føler virkelig, at vi med Louise har fundet en god vært, der i egen stil kan udfordre de andre på Morgenholdet."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -