Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Brian Mikkelsen uddeler P3-pris i aften
Torsdag 5. december 2002
Af Karsten Jensen
 
I aften finder DR P3s prisuddelingsfest sted i en udsolgt koncertsal i Radiohusets. Prisoverrækkelsen, som sendes direkte på DR P3 fra kl. 19-23, hvor kulturminister Brian Mikkelsen (K) vil overrække en ærespris.
Ved showet i aften er der live-musik med nogle af tidens mest spændende og populære danske kunstnere, her i blandt: Outlandish, Sort Sol, Carpark North, Swan Lee, Superheroes, Junior Senior, Puddu Varano, Søs Fenger, Mew, Aya og Saybia. Sidstnævnte modtog hovedprisen i 2001, bestående af 75.000 kr. og to ugers fri studietid. Og blev dermed hjulpet godt på vej i mod deres afgørende gennembrud.

Foruden hovedprisen bliver priser uddelt til årets P3 Hit, P3 kunstneren, P3 albummet, P3 lytterhittet og P3 talentet og som en særlig anerkendelse til den danske musikscene vil Kulturminister Brian Mikkelsen overrække en ærespris til en dansk kunstner.

Blandt de nominerede i de seks hovedkategorier er der både nye kunstnere som gamle kendinge. Og P3 Prisen vil derfor både være en håndsrækninger til de nye talenter og et skulderklap til de etablerede navne. DRs musikredaktør Eik Frederiksen er glad for, at der igen i år er så spændende og vidtfavnende musikliv at fejre og siger:

"Dansk musik er inde i en rivende udvikling og med P3 prisfesten markere vi, at radioen og musiklivet er tæt forbundne kar. Hver dag året igennem spiller P3 30 pct.”


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -