Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR’s jyske regionalradioer skal ledes fra Århus
Lørdag 9. december 2006
Af Knud Hyllested
 
DR vil samle den øverste ledelse for de jyske regionalradioer og øvrige DR-ansatte i Jylland i Århus fra 1. januar 2007.
DR har overraskende besluttet, at den øverste ledelse for DR’s fire jyske regionalradioer: Nordjyllands Radio, Østjyllands Radio, Radio Midt & Vest og DR Radio Syd (ud over Radio Syd desuden P4 Trekanten/endnu Kanal 94 og den kommende P4 Esbjerg) samt alle øvrige DR-ansatte i Jylland fra årsskiftet skal placeres i et nyt divisionshovedsæde i Århus, skriver Jyllands-Posten.

Den nye divisions-chef bliver den nuværende chef for Østjyllands Radio Inger Bach. Hun vil fra årskiftet få det overordnede ansvar for at koordinere bl.a. programindhold, økonomi og nye aktiviteter i DR’s jyske afdelinger.

Planerne, der blev præsenteret for medarbejderne fredag, førte til arbejdsnedlæggelse på DR Nordjylland, hvor de journalistiske medarbejderne var stærkt utilfredse med ikke at have været inddraget i planerne om de kommende strukturændringer.

Den nye divisionsleder, Inger Bach, forsikrer dog over for Jyllands-Posten, at der ingen aktuelle planer er om at reducere antallet af medarbejdere. Hensigten med den nye struktur er at fremme samarbejdet på tværs af redaktioner og regioner i Jylland, og DR’s ledelse har her fundet det naturligt at placere den overordnede ledelse hos den største redaktion i Århus, hvor man samtidig har de fleste faciliteter til rådighed både på både radio- og tv-siden, siger Inger Bach.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -