Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


FMR1 igen i dyb krise
Onsdag 18. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Ved årsskiftet lykkedes det med nød og næppe Media Fyn, der driver FMR1 i Nyborg, at undgå en lukning ved i allersidste øjeblik at indbetale de 90.000 kroner, som lokalradioen skyldte Gramex. Men nu er det indehaveren af sendetilladelsen, Foreningen Radio Amanda, der har mistet tålmodigheden med den omstridte radiostation. For 14 dage siden opsagde radioforeningens formand Max Rasmussen nemlig med omgående virkning driftsaftalen med Media Fyn.
Radioen må således ikke længere benytte Radio Amandas sendetilladelse. I praksis betyder det, at Media Fyn må opgive at drive radioen videre fra lokalerne i Mellemgade.

Max Rasmussen fortæller til Fyens Stiftstidende, at det er Media Fyns vedvarende økonomiske problemer, der fik ham til at opsige aftalen.
”Jeg kan jo ikke blive ved med at se igennem fingre med, at Media Fyn ikke betaler sine regninger. Vi risikerer bare, at det bliver Radio Amanda, der kommer til at hænge på regningerne, og vi har ingen penge at betale med. Vi har brug for en samarbejdspartner med orden på økonomien”, siger Max Rasmussen, og nævner at Media Fyn også efter den alvorlige krise ved årsskiftet har undladt at betale Gramex sit tilgodehavende.
Max Rasmussen fortæller videre, at han er i gang med at forhandle en driftsaftale på plads med en ny samarbejdspartner - "Web-Media", der som navnet antyder også vil kunne tilbyde en internet-radio.
FMR1s udsendelser var onsdag formiddag præget af udfald, skriver Fyens Stiftstidende videre. Avisen kunne ikke komme i kontakt med lokalradioen, hvis telefon ikke blev taget. Det har således heller ikke været muligt at indhente en kommentar fra Media Fyns direktør Lise Thomsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -