Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Talpa Radio - den lille frække
Tirsdag 24. juni 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Berlingske Tidende bringer i dag en større artikel om vinderen af den 6. danske FM kanal, Talpa Radio International, og dets baggrund. Det nederlandske selskab varsler en mere farverig radiostation.
Erik de Zwart (billedet) siger til avisen: "Der bliver ikke noget med at installere hemmelige mikrofoner i soveværelserne hos kendte danskere. Det kunne måske være en god idé. Men vi planlægger alligevel at gøre det en anelse anderledes end lytterne er vant til".

Erik de Zwart er af konkurrencemæssige årsager endnu lidt kryptisk med sine planer for den nyerhvervede radiostation i Danmark, som han håber at gå i luften med inden Sky Radios nationale debut den 14. november. Ikke mindst da han på forhånd ser Sky Radio - den anden vinder af auktionen - som sin absolutte hovedkonkurrent, skriver Berlingske videre.

Udgangspunktet vil være at bruge det format man kender fra Nordzee FM med kendte studieværter morgen og eftermiddag, nyheder en gang i timen og derudover musik, der er lidt mere moderne og mere hitpræget end Sky Radio. I morgenfladen på Nordzee FM indgår en stribe meget populære og morsomme entertainere, og det kunne muligvis tjene som inspiration til, hvordan Talpas danske radiokanal bliver.

Talpa regner med at blive mere eller mindre landsdækkende i kraft at netværkssamarbejde, og de Zwart fortæller til Berlingske, at man allerede umiddelbart efter auktionen fik en række henvendelser fra andre aktører på det danske marked om samarbejde.

Erik de Zwart afslører også, at man ved auktionen ikke nåede op på det maksimale bud. Under auktionen havde de Zwart konstant mobiltelefon-forbindelse med John de Mol i Los Angeles.

Erik de Zwart regner med, at der vil gå mindst 2-3 år før man begynder at tjene penge i Danmark."Men vi føler os ret sikre på, at vi kommer til at lave en god forretning. Og vi arbejder nu på at sprede vores radio-interesser til hele Europa", slutter de Zwart til Berlingske Tidende.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -