Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


I dag fylder The Voice 25 år
Mandag 8. juni 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En af de mest markante radiostationer i dansk kommerciel radio, The Voice, fejrer i dag sin 25 års fødseldag.
Den 8. juni 1984 kl. 12 gik The Voice for første gang i luften med sloganet 'More Rock - Less Talk'. Bag stationen stod baron Otto Reedtz-Thott og Klaus Riskær Pedersen, og det var med Glenn Lau Rentius og Henrik Hannibal som stationsledere. Der blev sendt fra Valkendorfgade 20 i København - alle hverdage kl. 7-18 og 19-22. Frekvensen var 102.8 MHz, og dén måtte man dele med Hovedstadens Socialdemokratiske Radio og Københavnske Dagblades Samråds 'Avisradio'.

Stationens første år var én lang kamp mod myndighederne - både Kulturministeriet, P&T og ikke mindst det lokale radionævn i København, der ikke brød sig om en radio som The Voice. Mange gang fik man inddraget sendetilladelsen - for blot at starte igen under en anden sendetilladelse på en anden frekvens.

The Voice havde ikke mange lyttere de første år, men efterhånden voksede kanalen og blev mere og mere populær. I midten af 1990'erne overtog The Voice positionen - fra Radio Viborg - som Danmarks største kommercielle radiostation.

Fødselsdagen i dag fejres bl.a. med gæster som Nik og Jay, Outlandish, Infernal og mange andre i programmet VIP med Lars Sandstrøm kl. 13-17.

Derudover giver The Voice - i samarbejde med Paradis - gratis is til alle i dag fra kl. 16.00-16.25. Og det er ikke hvilken som helst is. Der er nemlig tale om en speciel 'The Voice Is'.

Endelig har man også siden den 15 april hver dag i 'Morgen med Madvig', spillet to af de sjoveste lydklip The Voice har sendt i radioen i løbet af de sidste 25 år. Man bad lytterne stemme på deres favorit og den blev fundet i morges; vinderen blev: 'Teleterror - Ole slår telt op i Roskilde'.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -