Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR Fyn bruger en uge på unges fremtid
Torsdag 18. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I løbet af den kommende tid skal mange unge starte på en ny uddannelse. Men der er også en del unge, der ikke lige skal i gang med en uddannelse, ikke ved hvad de vil, og som ikke har let ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Dem sætter DR Fyn fokus på i hele næste uge.
"Helt overordnet retter vi mikrofonerne mod de unge, der har svært ved at klare sig i en verden, hvor der bliver krævet mere og mere uddannelse for at kunne begå sig. Nogle af det, vi vil spørge om, er, hvilke problemer de har, og hvilke muligheder de har," siger redaktionsleder Lise Ravn Jedzini fra DRs regionale radio på Fyn.

I temaugen sender DR Fyn bl.a. radiofoniske mini-portrætter af nogle af de unge, som går på Elseminde - Odense Produktionshøjskole, fagforeningen 3F og den borgerligt-liberale tænketank Cepos tegner 'skrækscenarierne" op for de unge og der er event på et lokalt spillested, hvor DR Fyn holder fest for de unge på produktionsskolen. DR Fyn kommer også med bud på løsninger for de unge.

"Det hele bliver krydret med, at vi beder lytterne om at blande sig, komme med gode råd og hjælpe med at finde praktikpladser. Og så laver vi selvfølgelig også historier på baggrund af de reaktioner, der må komme," siger Lise Ravn Jedzini.

Redaktionschefen for DR Fyn, Peder Meisner, mener, at emnet er uhyre relevant at kaste sig over. Samtidig er det også et godt eksempel på, hvordan DRs nye strategi om at være 'Et skarpere DR' ser ud i praksis i sendefladen.

Temaet kan høres mandag til fredag i uge 34 på DR Fyn mellem klokken 6 og 10, ligesom der også vil være historier om emnet i eftermiddagsfladen på P4 mellem klokken 15 og 18.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -