Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Begrænset plads til DR-udflytning til Århus
Torsdag 23. september 2004
Af Thomas Nielsen
 
Medarbejdere i DR tvivler på, at lokalerne på Olof Palmes Allé i Århus kan rumme de afdelinger, som direktionen vil flytte fra København til den jyske hovedstad.
DRs planer om at flytte dele af radio- og tv-produktionen fra København til Århus kan strande på, at der ikke er de nødvendige kontorer til medarbejderne i afdelingen på Olof Palmes Allé i Århus.

"Vi har masser af studiefaciliteter, men antallet af ledige kontorer er begrænset. Mange spørger sig selv, hvordan det skal kunne lade sig gøre at føre direktionens plan ud i livet", siger journalisternes tillidsmand, Vagn Olesen til JP Århus.

DR vil frem til 2006 flytte 15 pct. af sine egne produktioner ud af hovedstadsområdet for bedre at afspejle landet kulturelt, holdningsmæssigt og geografisk. Det betyder, at afdelingerne DR Undervisning, DR Ung - større børn og P3 - ifølge de foreløbige planer - skal flyttes til Århus.

I P3 tvivler man på, at flytningen kan gennemføres.

"Så vidt jeg er orienteret, er der omkring 50 ledige pladser i Århus. Alene vores afdeling rummer 70 stillinger, hvis vi tæller P3 Nyheder med. Derfor er det langtfra sikkert, at hele P3's programflade kan produceres i Århus", siger journalist og tillidsmand Michala Dirckinck-Holmfeld.

Hun peger desuden på, at DR's afdeling i Århus primært er indrettet til tv-produktion og derfor kræver en del ombygning, hvis der skal laves radio i lokalerne. Men ét er de praktiske forhold. Noget andet er, at Århus ifølge Michala Dirckinck-Holmfeld kun er det næstbedste sted i landet til P3.

"Hvis P3 skal afspejle ungdommens kultur, skal vi være der, hvor der er mest ungdomskultur. Og det er i København", siger hun.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -