Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt satireprogram med Henrik Milling
Torsdag 1. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
”Klub Klam” er titlen på et nyt satireprogram med Henrik Milling på P3 lørdag eftermiddag kl. 15-17 fra og med på lørdag. Det afløser Jan Gintberg’s ”Carambole”, der lukkes som planlagt efter ti udsendelser.
Klub Klam vil iflg. en pressemeddelelse fra DR være fyldt med ildelugtende personager og programmet vil - i en blanding af god pop, nonsens-humor og sketches – konstant bringe lytterne til nye, uforudsigelige universer.

Klub Klam vil være befolket af en række bizarre figurer med de mest usle liv. Der er Brisse, som er formand for ’Ryg Dansk’, og som fører lange samtaler med automatiserede telefonservices. Der er Lars Aude Tom, som er læge uden grænser – helt uden grænser! Der er taxachaufføren Charles (udtales Sjarles), som benytter enhver lejlighed til at tilkalde forstærkning, og hans gamle kollega fra B&W dagene, ’Sander’, som af og til kommer på besøg i vognen. Der er det aalborgensiske drankerpar Connie og John Eino, som ikke har meget mellem ørerne, og som lever et absolut indholdsløst liv. Og det er blot nogle af de skæve eksistenser, som lytterne vil stifte bekendtskab med i Klub Klam.

Ud over persongalleriet er Klub Klam præget af quiz’er om fx. ’Jaka Bov’ens historie’ og personlighedstests, der fx. kan afgøre om lytteren vil egne sig som medvirkende i et reality show. Ligesom der vil være spots for ikke-eksisterende programmer på de fire radiokanaler, anti-slogans á lá ”gamle osteskorper i din radio” og oplæsning af ugens havnelister fra Københavns havn!

Vært på programmet bliver Henrik Milling, der har været på P3 siden 1996 i programmer som Go!, Katapult og FunkShow’et. FunkShow’et sendes – som tidligere fortalt på radionyt.com – for sidste gang på fredag den 2. november.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -