Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ABC køber mere af Mojn – Claus Nielsen er ansat som ny radiochef
Tirsdag 7. marts 2006
Af Karsten Jensen
 
Radio ABC har forøget investeringen i sønderjyske Radio Mojn og er nu hovedaktionær i Det Sønderjyske Mediaselskab ApS. Radio ABC’s andel i Mojn er nu øget fra 34 pct. til 67 pct. Den øgede investering skal sikre en fortsat udvikling for den lokale radiostation. Samtidig har man pr. 1. april ansat Claus Nielsen fra MixFM til radiochef og daglig leder af Radio Mojn.
Direktør Ole Søndergaard fra Radio ABC siger: ”Nu har vi gennem en periode været medspiller, hvor indsatsen udover det økonomiske har været af mere rådgivningsmæssig art. Nu glæder vi os til i højere grad at tage arbejdstøjet på. Radio Mojn er baseret på en stærk lokal forankring, og det arbejde får vi nu mulighed for at intensivere. Vi tror meget på lokale nyheder, lokale reklamer og lokale studieværter/ansatte.”

Ole Søndergaard er også glad for, at Claus Nielsen har sagt ja til at være med på holdet:
”Claus var i 90’erne ansat på Radio ABC, og han var programchef da han i 1997 valgte nye udfordringer. Vi er glade for, at han nu vender tilbage. Claus har jo været dygtig til at få mange lyttere,” udtaler Søndergaard.

Claus Nielsen, der i dag er bosat i Haderslev, var med til at opbygge Radio Holsted store lyttersucces og har senere været ansat på The Voice. I de senere år var han programdirektør for Mix FM-netværket.

Søndergaard oplyser, at der nu kommer til at ske en programmæssig opstramning. Selve formatet bliver der ikke lavet om på, men radioen vil fremover være mere synlig i lokalsamfundet.

Steen Sødergreen beholder fortsat en mindre aktiepost i selskabet, men skal ikke længere være en del af den daglige ledelse:

”Jeg har drevet Radio Mojn siden 1989. I de seneste år har mine andre forretninger og især easyshopping.dk taget mere og mere af min tid, så derfor er jeg glad for, at Radio ABC har ønsket at overtage ansvaret for radioen”. Steen Sødergreens forretningsområder som easyshopping.dk og MPro flytter med tiden ud af radioens lokaler.

Radio ABC driver i Kronjylland/Djursland Radio ABC, Radio Alfa og Solo FM. I Skive, Radio Skive og nystartede Radio Alfa. Og på Sjælland er man med Politikens Lokalaviser som hovedanpartshaver medejere af Radio Mega, Hillerød og Roskilde samt Yes2Day.

I forbindelse med investeringen regner Ole Søndergaard med, at Radio Mojn skal have udvidet antallet af ansatte indenfor den nærmeste fremtid.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -