Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Måske konkurrence på levering af radionyheder
Torsdag 24. januar 2008
Af Karsten Jensen
 
Ifølge Berlingske Business vil de danske radiostationer måske i fremtiden kunne vælge mellem flere leverandører af radionyheder. Radio 100FM har netop opsagt sit samarbejde med Nordjyske Mediers RadioNyhederne. Nye leverandører er måske på vej, oplyser Berlingske Business.

Radio 100FM har forlænget sin kontrakt med Ritzau og vil fremover selv stå for nyhedsformidlingen.

Direktør Jim Receveur, siger: ”Tiden er rigtig til konkurrence på området. Konkurrencen er ikke stor nok. I dag er der ikke noget alternativ til RadioNyhederne.”

Hos Ritzau afviser man dog, at man er parate til alene at kunne levere et vaskeægte radio-nyheds-feed.

”Så stort er markedet heller ikke. Jeg tror ikke, der er nogen, der vil finde det her overvældende stort. Hvis vi ikke skulle lave nyhederne alligevel, var det nok ikke et businessområde for os,” udtaler Kent Kordt, RadioNyhederne, der hilser konkurrence velkomment. Kordt beklager, at Radio 100 FM ikke længere er kunde hos RadioNyhederne.

”Det er klart, at det koster os nogle penge, og at det ikke er rart at miste en stor kunde. Vi har været i god dialog med Radio 100 FM, men der er grænser for, hvor meget vi kan dreje vores produkt for at leve op til deres ønske om et mere ’blødt’ nyhedsprodukt,” siger Kent Kordt.


Om RadioNyhederne :

RadioNyhederne er et alternativet til DR's radioavis, og sender timenyheder til hele landet - hele året rundt. RadioNyhederne findes i to varianter, et Hit-format til målgruppen under 30, samt et Guld-format til en målgruppe der befinder sig mellem 30 og 50.

RadioNyhederne leverer journalistik til moderne mennesker, som kræver nyt fra den verden, de selv lever og handler i. Det fortælles - tilpasset målgruppen - i et kort, stramt og præcist sprog, der går lige til sagen.

RadioNyhederne produceres af fremtidens multimedielle redaktion. Der er 16 journalister med redaktion i Studiestræde og Christiansborg, og de leverer til både radio, avis og internet.

SportsNyhederne
Holdet producerer en landsdækkende sportsudsendelse hver morgen og eftermiddag. Den er skræddersyet til at supplere den lokale sportsdækning, således at lytterne oplever en radiostation, der har lydklip og dækning af både lokale og landsdækkende sportsbegivenheder.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -