Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Torben Grøn stopper efter 16 år
Fredag 2. oktober 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter først 3 år som salgschef og derefter 13 som direktør for Radio 1 (Radio Silkeborg) har Torben Grøn valgt at sige stop. Torben Grøn fylder i begyndelsen af det nye år 62 og har lovet familien mere tid i fremtiden. Derfor bliver sidste arbejdsdag på radiostationen den 31. marts 2010.
"Jeg glæder mig bestemt til min nye tilværelse. Men jeg vil aldrig glemme de mange spændende år på en meget spændende arbejdsplads, hvor arbejdsgangen er både hektisk og fyldt med adrenalin," siger Torben Grøn. "Det er fantastisk at arbejde med et medie, hvor der er så mange store muligheder."

Radio Silkeborg (nu: Radio 1) blev genetableret i 1997 som et aktieselskab, og har i de senere år haft en aktionærsammensætning bestående af Radioreklame (SBS Radio), Viborg Lokalradioforening, Silkeborg Avis , AOF Udviklingsfond, OM Consultancy, John Peter Jensen Holding og Otto Larsen Holding. Fornylig blev der foretaget en ændring i aktiefordelingen, således at de sidstnævnte 5 aktionærer har cirka 58 pct. af aktiekapitalen - mens SBS Radio har cirka 42 pct. Dertil siger direktør Torben Grøn: "Jeg er meget glad for at kunne sige farvel til radioen med den nye konstruktion, hvor de lokale investorer er så væsentlige. Jeg er sikker på, at det både betyder meget for de fremtidige muligheder for radioen, men også sætter en tyk streg under dét, der er vigtigst for virksomheden: Dét at være lokal. En lokal radio. En radio for dig som bor i det lokale sendeområde."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -