Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio vil være nr. 1 i løbet af to år
Lørdag 9. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Vores plan er at blive førende på det danske radiomarked i løbet af to år", udtaler Sky Radios internationale direktør, Martin Banga, til Fyens Stiftstidende. Det skal ske ved at spille præcis den musik, lytterne ønsker.
"Ingen havde nogensinde regnet med, at vi skulle blive så store i Nederlandene, som vi er i dag. Men det har vist sig, at vores største styrke er vores kontinuitet. Vi har altid spillet de sange, som lytterne har ønsket at høre. Og så lytter vi aldrig til kritik. Vi lytter aldrig til dem, der siger, at det er for meget at spille Celine Dion seks gange om dagen. Vi lytter udelukkende til vores lyttere", siger Martin Banga til avisen.

Men det har sin pris at lade lytterne bestemme. Sky Radio bruger årligt i nærheden af 30 millioner kroner på at undersøge hvilke musiknumre, der ligger lytternes hjerter nærmest. Hver uge ringer stationen til 100 tilfældige lyttere for at høre, hvilke sange de ønsker spillet i æteren. Sky Radio har 1.200 sange i rotation.

"De udvalgte sange bliver løbende skiftet ud. Et hit kan sagtens være forældet efter bare to måneder eller måske et halvt år. Det kan have været en god sommermelodi eller en sang, der bare var god til humøret, og derfor skifter vi dem løbende ud. Men nogle sange, som f.eks. George Michael har skrevet, kan sagtens holde i 15 år eller mere. Dem er folk blevet enige om at holde af, så dem spiller vi selvfølgelig", siger Martin Banga.

Nyhedsdækningen er også særdeles vigtig for Sky Radio, understreger Martin Banga.

"Det er meget vigtigt med nyheder. Hvis man helt droppede dem, ville lytterne føle sig ladt i stikken. De skal kunne stole på, at de får at vide, hvis regeringen går af, eller dronningen dør. Alle radiostationer, der ønsker at holde lytterne fanget, er nødt til at bringe nyheder", forklarer Martin Banga til Fyens Stiftstidende.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -