Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Norea Radio network’er nyt talkshow
Onsdag 24. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Nu kunne kulturministeren godt snart se at få løsnet på de stramme begræns-ninger for networking", siger Ole Sørensen, daglig leder af den kristne radio Norea Radio Danmark i Haderslev. Anledningen er et nyt telefonsamtale-program, som Norea sender til et netværk af kristne radiostationer hver søndag kl. 23-01. Norea og de deltagende radiostationer ville hellere være begyndt allerede kl. 22, men det tillader netværksreglerne ikke.
I første omgang sætter Norea dog sin lid til, at Kulturminister Brian Mikkelsen gør som han har lovet og snart lemper begrænsningerne. Hvis ikke, vil Norea søge kulturministeriet om dispensation fra dem.

"Meningen med begrænsningen var at hæmme fremvæksten af rent kommercielle netværker. Men den hæmmer altså også samarbejder mellem lokalradioer med et holdningsfællesskab. Og det er vel omtrent det modsatte af det, der var meningen", siger Ole Sørensen.

Det nye networkprogram hedder ”Sene Samtaler” og har den 57 årige Jette Tschow som studievært, og hun vil med hendes livserfaring – bl.a. som hustru, mor til seks børn og lærer – og mange år som aktivt og engageret medmenneske, sætte sig bag mikrofonen hver søndag aften i to timer og invitere de lyttere, som ”ikke kan sove”, til en samtale om livet og de mange væsentlige spørgsmål, vi hver især møder.

Idéen til ”Sene Samtaler” kommer fra journalist Jørgen T. Madsen, som også er konsulent på projektet i opstartfasen.

”Sene Samtaler” sendes fra søndag den 5. maj kl. 23-01 og samsendes på følgende radiostationer: Arkens Radio (Esbjerg), Norea Radio Haderslev, Lumi Radio Nordvestsjælland, Radio Ådalen (Skjern), Lumi Radio (Aalborg) og Lumi Radio Bornholm.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -