Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Mega præsenterer ny hjemmeside, nyt logo, busreklamer og nye frekvenser
Mandag 25. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den lokale radiostation i Hillerød, Radio Mega, har i dag lanceret en ny hjemmeside på nettet og præsenterer samtidigt radioens nye logo. Radio Mega har netop skiftet til nye frekvenser og sender nu på 89.4, 106.2 og 106.9 MHz i Frederiksborg Amt. Endeligt har radioen også startet en større markedsføringskampagne
"Med den nye hjemmeside håber vi at opnå en større kontakt til vores lyttere via de mange nye features, der er på sitet", fortæller direktør Mette Dahl Juelner. "Vi har fokuseret meget på, at siden skal være overskuelig og uden alt for mange mellemled og blinkede lamper, og samtidig bliver vores nye hjemmeside meget mere dynamisk end den gamle".

Som noget nyt på www.radiomega.dk er det nu muligt at læse regionale nyheder, sladder om de kendte og meget, meget mere.

Samtidig har Radio MEGA netop skiftet to af de gamle frekvenser ud med to nye. Hovedfrekvensen i Hillerød er ændret fra 100.1 til 106.2 MHz og Skævinge frekvensen er ændret fra 91.6 til 89.4 MHz. Allerød frekvensen 106.9 fortsætter uændret.

Endelig har radioen også startet en større markedsføringskampagne, der blandt andet omfatter reklamer på busserne i Frederiksborg Amt de kommende måneder.

"Igennem vores nye hjemmeside, busreklamerne og vores eget medie, hvor vi nu fokuserer meget på events, opnår vi en større synlighed og udnytter synergien mellem medierne", fortæller Mette Dahl Juelner.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -