Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SLR udvider med Møn og Ringsted
Fredag 1. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den af Sjællandske Medier ejede Radio SLR står foran en udvidelse og har netop indgået aftale om samarbejde med Ringsted Lokal Radio (RLR) og Radio Møn. Stationsleder Steffen Stenbæk fortæller til Sjællandske Tidende, at der bevares en bemandet redaktion i Ringsted, hvorfra der vil blive produceret lokale nyheder og indslag. På Møn regner Stenbæk med, at der bliver mere lokal radio end hidtil.
Stenbæk oplyser videre, at Radio Møn hidtil har haft en aftale med Radio Sydhavsøerne, der indebar at der blev sendt lokalt tre timer dagligt fra Møn.

"Det samarbejde er afbrudt nu, og i stedet skal SLR lave radio på Møn. Det betyder mange nyheder og indslag gennem hele den daglige sendeflade, mens der også her bliver tale om fælles musikalsk underholdning og landradio", siger Steffen Stenbæk til Sjællandske Tidende.

Det nye samarbejde er udtryk for, at Sjællandske Medier ønsker at styrke sine aktiviteter indenfor radio - forud for den ventede skærpede konkurrence fra bl.a. SBS (The Voice og Radio 2), og der lægges ikke skjul på, at SLR er parate til yderligere udvidelser gennem samarbejde med andre lokale radiostationer i avishusets dækningsområde.

Så vidt radionyt.com erfarar, vil SLR sende via Radio Møns sendere allerede fra på mandag, mens SLR i Ringsted først går i luften den 18. august. Begge steder vil der - i første omgang - blive sendt seperate programmer i begge områder.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -