Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nye afsnit af ’Sommer’ på DR P2
Tirsdag 17. februar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Historien om familien Sommer fortsætter nu som radiodrama på P2. I ti afsnit af hver en halv times varighed fortælles om den populære lægefamilie Sommers videre skæbne, efter at 1,7 mio. seere tog afsked med familien på DR1 sidste år. Første gang søndag den 8. marts kl. 11.30.

Er der mere end bare venskab i forholdet mellem Sophia og Pelle? Kan storbypigen og kunstneren Mille forlige sig med rollen som lægefrue i provinsen? Og kommer Adam hjem til sin datters barnedåb?

Det er blot nogle af de spørgsmål som de 1,7 mio. danskere, der trofast fulgte familien Sommers kamp for at finde sig selv og hinanden, kan få svar på, når DRs dramaserie ’Sommer’ nu fortsætter som radiodrama på P2. I 10 afsnit af hver en halv times varighed foldes den videre fortælling om familien Sommer ud, og historien fortsætter naturligvis hvor den sluttede på tv.

Jakob og Mille er nu flyttet ind i den gule villa, og Jakob kæmper en hård kamp for at køre praksis videre sammen med Erik. Samtidig forsøger Jakob at holde sammen på familien, men da Christian en dag kommer på afveje på plejehjemmet, er der ikke megen hjælp at hente hos familien: Adam er i Grønland, Sophia gennemlever sin ’anden ungdom’, Mille går i terapi og Lærke går sine egne veje. Jakob står alene med problemerne, og det stigende pres fra omgivelserne truer med at ødelægge alt hvad han tror på og har kæmpet for.

Alle hovedroller spilles af de samme skuespillere som spillede med i tv-serien, og i de øvrige roller optræder bl.a. Tommy Kenter, Peter Mygind, Nukaka Coster Waldau, Charlotte Munksgaard og Michael Carøe.

Hovedforfatter på de nye afsnit er Elsebeth Nielsen, og for instruktionen står Anders Lundorph.

De nye afsnit af ’Sommer’ sendes på P2 hver søndag kl. 11.30 fra 8. marts, og genudsendes på P1 den følgende lørdag kl. 22.30. Radiodramaserien ’Sommer’ kan også hentes som podcast fra P1s hjemmeside på www.dr.dk/p1 og høres på DR Netradio.

Lyttere som ikke normalt har indstillet deres radio på P2, kan sende en sms med teksten ’p2frekvens’ til 1212, hvorefter man modtager en sms med frekvensen. Det koster almindelig sms-takst.


Foto: 'Sommer' fortsætter nu på DR P2 (Fotograf: Thomas Marott)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -