Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kritik af Sky Radio omlægning
Onsdag 16. marts 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Broadcast director i mediabureauet mediaedge:cia, Flemming Jensen (billedet), tvivler på, at Sky Radio gør rigtigt i den planlagte ændring, hvor nonstop musikken erstattes af gamle The Voice DJs. "Det er et godt spørgsmål, hvor klogt det i virkeligheden er, at gøre som alle andre. De har trods alt haft en lytterskare, som netop har ønsket nonstop musik. Nu opgiver de den niche og skal kæmpe der, hvor alle andre også slås om lytterne", siger Flemming Jensen til Berlingske Tidende i dag.
Når Sky Radio iflg. forlydender på RadioDays opgiver deres højtprofilerede koncept med nonstop musik, skyldes det fortsat utilfredsstillende lyttertal og lavere reklameomsætning end man havde regnet med. Og derudover har "allle jo kunnet konstatere, at det blev Radio 100FM med Morgenhyrderne, som løb med sejren", som Flemming Jensen udtrykker det.

Når Flemming Jensen tvivler på, at Sky Radio nu gør det rigtige, hænger det sammen med, at hvis man vil tage lyttere fra DR, så er det vigtigt at de kommercielle radiostationer skal have meget forskellige koncepter. Og når Sky Radio nu introducerer underholdende snak og morgenshow, så mener Flemming Jensen, at Sky Radio gør som alle andre. Han siger til Berlingske: "De har trods alt haft en lytterskare, som netop har ønsket nonstop musik. Nu opgiver de den niche og skal kæmpe der, hvor alle andre også slås om lytterne".

Omvendt er Sky Radio også nødt til at gøre noget. "De må i hvert fald erkende, at deres koncept ikke har været tilstrækkeligt stærkt til at få sorte tal på bundlinjen efter sidste år", slutter Flemming Jensen.

Sky Radios viceadm. direktør, Kasper Krüger, har ingen kommentarer til omlægningerne, som han betegner som rygter og gisninger.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -