Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TelefonJokes med Palle Bo på elleve lokale radiostationer fra i dag
Mandag 3. september 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er produktionsselskabet Serious Radio Business, der står bag TelefonJokes med Palle Bo, som fra i dag kan høres på 11 radiostationer landet over. Sel-skabet arbejder også med at tilbyde en række andre programbits.
Ud over Radio Upstairs i Roskilde, som har kørt telefonjokes i en måned kan de nu også høres på Radio Sydhavsøerne i Nykøbing F., Radio Skive, Skala FM i Kolding, Skala Pop i Middelfart, Radio Silkeborg, Radio Mojn i Aabenraa, Radio Horsens og Radio Diablo i Svendborg. Samt ikke mindst på Radio ABC i Randers, hvor det hele startede for snart 8 år siden, da Palle Bo også stod bag de første TelefonJokes.

Hver station har eksklusivitet til TelefonJokes i deres dækningsområde og det er foreløbigt meningen at indslagene skal sendes alle hverdage året ud på de 11 stationer.

"Responsen fra stationerne har været helt overvældende, og det er helt fantastisk skønt, at være tilbage igen … som et seriøst dumt svin i en telefon" siger Palle Bo til radionyt.com med et smil.

Men det er blot det første af mange nye programtilbud fra Serious Radio Business, fortæller Palle Bo, der den seneste måned har besøgt mange stationer landet over.

"Vi har fået en klar tilbagemelding fra stationerne om at der er ønske om, at vi producerer en lang række forskellige programbits", siger Palle Bo. "Da vi har 6 studier i København, hvor vi laver både radiospots, radiodrama for DR, dubbing af tegnefilm og meget andet har vi utroligt mange skuespillere i huset hver eneste dag. Og da vi samtidig har stor erfaring med instruktion og har mange idéfolk tilknyttet, har det været et naturligt område at bevæge os ind på".

Ud over selvstændig produktion af programbits, vil Serious også fungere som formidlingssted af programmer stationerne i mellem, da der produceres mange forskellige programbits, som med mindre tilretninger fint kan sendes på flere forskellige stationer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -