Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio NRJ spillede ny Michael Jackson
Tirsdag 21. august 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio NRJ i København formåede i går at skabe nærmest panikagtige tilstande på hovedkontoret hos mægtige Sony Music i New York, fordi det var lykkedes stationen - som den første radio i verden - at fremskaffe et eksemplar af den nye Michael Jackson-single Rock My World. Det skriver Ekstra Bladet i dag, men på dk.medier.radio blev det i går afsløret at sangen allerede har ligget på nettet i flere dage.
En piratkopi af "Rock My World" kan - iflg. flere debattører på nyhedsgruppen dk.medier.radio – findes flere steder på nettet, og lydkvaliteten af Radio NRJ’s version af "Rock My World" tydede på, at det var herfra NRJ havde hentet den med spænding imødesete pladeudgivelse.

Men Ekstra Bladet giver i dag Radio NRJ stor omtale og betegner det som "et scoop af rang for radio-stationen", og skriver videre at NRJ blev truet med at blive slæbt i retten af Sony i New York for brud på ophavsrettighederne.

Programchef for NRJ Kristian Høyrup siger til Ekstra Bladet: "Vi er ikke ude på at lave ballade, men det siger sig selv, at have sådan en nyhed i hånden kan man ikke sidde overhørig. Sådan er spillets regler. Det ved Sony også godt. Vi ønsker bestemt ikke at være uvenner med Sony. Vi skal også arbejde sammen i fremtiden".

Høyrup vil ikke ud med til formiddagsavisen, hvor stationen har skaffet nummeret fra, men siger at det er sket "gennem nogle kontakter i udlandet".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -