Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radioekspert skuffet over TV 2 Radio
Torsdag 1. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lektor på Danmarks Journalisthøjskole Thorkild Ellerbæk er langt fra imponeret over TV 2 Radios debut. "Der er ikke noget nyt i det", siger han og kalder morgenradioen for en tynd kop the, der mangler substans. Han giver kun TV 2 Radio tre ud af seks stjerner. Den sidste stjerne får den nye radiokanal tilmed kun fordi Ellerbæk tror, at TV 2 Radio kan gøre det bedre.
Thorkild Ellerbæk, der har speciale i radio, er meget kritisk overfor 'Morgensamling' med Camilla Miehe-Renard og Mathias Buch Jensen: "Der er to værter, der sniksnakker. Men de har ingen gennemslagskraft. Jeg er ligeglad med, om Camilla falder i søvn til håndbold. Til gengæld undrer jeg mig over, at de ikke har nogle lyttere med, som ringer ind og giver deres besyv med", siger Thorkild Ellerbæk til ekstrabladet.dk

TV 2 Radio har gjort meget ud af, at kanalen skulle være anderledes end både DR og de kommercielle radiostationer. Men der er ikke noget nyt. Det er et fladeprogram med musik og værter, som på de øvrige radiokanaler, siger Thorkild Ellerbæk.

"Man kan ikke sammenligne det med P3 fordi 'Morgensamlingen' er ren underholdning. På P3 er der journalistiske indslag. Til gengæld minder det meget om de kommercielle stationer som 100FM og The Voice. Og selvom jeg ikke er helt ung mere, så må jeg indrømme, at så foretrækker jeg Morgenhyrderne, som er bedre underholdning", lyder Ellerbæks dom overfor ekstrabladet.dk.

Thorkild Ellerbæk roser dog TV 2 Radio for nyhedsudsendelserne. Han mener, at de rammer perfekt - med en god længde.

Radio-lektoren sammenfatter TV 2 Radios premiere sådan: "På førstedagen må man gå ud fra, at de giver den fuld skrue. Og hvis det her er deres form for fuld skrue, så er jeg ikke imponeret."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -