Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Fredag 31. december 2004
DR sætter fokus på flodbølgens ofre
DRs radiolyttere får i den første uge i det nye år mulighed for at bidrage med økonomisk støtte til ofrene for flødbølgekatastrofen i Sydøstasien. P3 og P4 vil i ugens løb sende en række programmer, hvor man kan deltage og bidrage med støttebeløb. Radiodirektør Leif Lønsmann oplyser, at mange lyttere efterlyser oplysninger, om hvordan man kan støtte ofrene og de ramte lande. Som følge af katastrofen har DR valgt at flytte det stort anlagte indsamlingsshow 30. januar 'DM i indsamling' til fordel for forældreløse børn i Afrika, så alle humani- tære kræfter kan sættes ind på at hjælpe ofrene for katastrofen i Asien. (TN)

Torsdag 30. december 2004
Ole Bygholm fra TV 2 til Sky Radio
Ole Bygholm fra TV 2 til Sky RadioSky Radio har ansat Ole Bygholm, 40, som Commercial Director pr. 1. januar 2005. Ole Bygholm vil få ansvar for Sky Radios kommercielle aktiviteter, herunder salgs-, analyse- og bookingafdelingerne. Bygholm kommer fra TV 2 Reklame A/S, hvor han har arbejdet i 8 år; siden 2000 som markedschef. Inden da var Bygholm ansat hos Mediaedge:cia. (SHN)

Torsdag 30. december 2004
Igen lokalradio i Korsør
Efter næsten et års forberedelser er den nye Radio Storebælt nu i luften fra Korsør på 105.7 MHz. Den nye kanal har overtaget udstyr, pladesamling m.v. fra den tidligere lokalradio, Nærradio Korsør som gik konkurs, fortæller Rene Andersen fra Radio Storebælt til radionyt.com. Korsør kommune købte konkursboet for at sikre, at der fortsat kunne være en lokalradio i byen, og overdrog efterfølgenden det hele til foreningen Radio Storebælt. Radioen sender foreløbig 50 timer om ugen og drives udelukkende af frivillig arbejdskraft. (SHN)

Onsdag 29. december 2004
DR svigter danskere i Sydøstasien - kortbølge nødvendig i krisesituationer
Sveriges Radio, der i modsætning til DR, fortsat sender på kortbølge, har valgt at sende flere timers ekstra svensksprogede nyhedsudsendelser dagligt til kriseområderne i Syd- og Sydøstasien, hvor omkring 70.000 mennesker er dræbt af tsunamier fremkaldt af undersøiske jordskælv ud for Sumatra, og hvor flere hundrede skandinaver fortsat savnes. Mens strøm- og telefonforbindelser er afbrudt, er der kun kortbølgeudsendelser der når frem. Danske i udlandet henvises af DR til at hente nyheder på Internettet, tekst-tv, satellit og via DRs nyhedstelefon. Absurde forslag når strømmen er gået og telefonerne er nede. Læs mere

Onsdag 29. december 2004
NRJ Radio Awards nu fra Helsinki
NRJ Radio Awards nu fra HelsinkiEfter 5 år i Stockholm, vil NRJ Music Awards denne gang finde sted i den finske hovedstad Helsinki. Det sker fredag den 21. januar og blandt de medvirkende er Anastacia. Alle NRJ stationer i Norge, Danmark, Sverige og Finland giver lytterne mulighed for at stemme på deres favorit kunstner fra 2004. Danske NRJ-lyttere kan også vinde billetter inkl. fly t/r til det store show i Helsinki. (SHN)

Tirsdag 28. december 2004
Sky Radio fik underskud på 72 mio. kr.
Sky Radio fik underskud på 72 mio. kr.Sky Radio har netop offentliggjort sit først regnskab som landsdækkende radiokanal, eller rettere sagt: 4½ måned som lokalradio og 7½ måned som national radiokanal - og det gik ikke helt så godt som forventet. Mens Sky Radio som lokalradio i 2002/2003 leverede et underskud på godt 4.2 mio. kr. nåede man i 2003/2004 op på et underskud på hele 72 mio. kr. Læs mere

Tirsdag 28. december 2004
Lukkedag for SBS kanaler
Nyhedsradioen 24/7 lukkes ved årsskiftet. Sidste normale sendedag er torsdag den 30. december, mens der den 31. december sendes forproducerede programmer. På Nyhedsradioens plads på TDCs kabelnet vil BBC Radio 1 fremover blive udsendt. Pop FM lukker i dag den 28. december på kabelnettet og lukker på FM den 31. januar 2005. På TDCs kabelnet vil Radio 2 fremover have status af lokal radiostation. (SHN)

Tirsdag 28. december 2004
Torben Plank fra DR til BonBon-Land
Torben Plank fra DR til BonBon-LandJournalist Torben Plank (41) er ansat som ny koncern pressechef i Michael Spangsberg Holding A/S pr. 1. januar. Arbejdsområdet bliver bl.a. at tage sig af presseopgaver for BonBon-Land, Bolsjehallerne og Eurogran. Torben Plank har arbejdet freelance for DR gennem 12 år, hvor han udover arbejdet som programmedarbejder bl.a. er hovedarkitekten bag radiokoncepterne Danmarksmester og Zeppelin. (SHN)

Mandag 27. december 2004
Radio Langeland medstifter død
Fhv. ungdomsskoleinspektør og medstifter af Radio Langeland, Arne Boesgaard, er død i en alder af 61 år, oplyser Fyens Stiftstidende. (SHN)

Mandag 27. december 2004
DR skal betale over 400.000 kr. for fyring
DR bar sig så kluntet ad ved fyringen af to medlemmer af DR Big Band, at de to musikere af retten er blevet tilkendt en erstatning svarende til et halvt års løn. Læs mere

Mandag 27. december 2004
DR er bedst til det med licensen
DR Licens klarer sig godt i forhold til licenskontorerne i de andre europæiske lande, hvor der bliver opkrævet radio- og fjernsynslicens. Læs mere

Torsdag 23. december 2004
Det går igen dårligt med reklamesalget
Lige som der var forhåbninger om at reklamesalget var på frem vej frem for de kommercielle radiostationer - med fine tal for oktober - så viser tal fra Mediebarometeret (DRRB) for november, at mens resten af mediebranchen iflg. Markedsføring "drønede af sted med en samlet vækst på 16 pct,." - ja, så blev Radio noteret i november for indeks 93 og et lille fald i År-til-dato fra 104 til 103. (SHN)

Torsdag 23. december 2004
Sky Radio i tilbagegang - DR Soft vinder lytterandele
Hvad Sky Radio og flere i den danske radiobranche betegner som DRs tro kopi af Sky Radio - bare uden reklamer - 'DR Soft', der udsendes på DAB og som Internet-radio opnår i november sit hidtil højeste lyttertal. Hele 0.4 pct. af al radiolytning i Danmark foregår nu på DR Soft. Samtidigt går Sky Radio en del tilbage: fra en share (markedsandel) i oktober på 6.0 til kun 5.2 pct. i november. Også 100FM går tilbage, men dog ikke så meget som Sky - og denne gang er det så 100FMs tur til at være den største kommercielle radio i Danmark - med en share på 5.5 pct. Totalt dominerende er dog DR, der går frem og tegner sig for 67.1 pct. af al radiolytning i Danmark i november måned. Læs mere

Torsdag 23. december 2004
Anni Svendsen fra Jyske til Radio Globus
Anni Svendsen fra Jyske til Radio GlobusRadio Globus har pr. 1 februar 2005 ansat Anni Svendsen som ny sælger. Anni Svendsen kommer fra en stilling som sælger for JyskeVestkysten, hvor hun har arbejdet med både radio, avis og web. Tidligere har hun været sælger for Radio Holsted og Radio Charlie i Varde. Ole Klinkby fra Globus udtaler, at "det har været vigtigt at finde én med masser af erfaring inden for radiomediet og det har Anni, så vi ser frem til samarbejdet". (SHN)

Torsdag 23. december 2004
Airplay chart top 20 - uge 51
Brian McFadden er igen-igen den mest spillede på dansk radio, men der er stor fremgang for Robbie Williams med 'Misunderstood' og Eminem med 'Just Loose It'. Læs mere
1 2 3 4 5 6 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -