Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


De frivillige i Brønderslev fortsætter
Fredag 4. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Næsten alle frivillige på Lokalradioerne i Brønderslev fortsætter, og en del af deres specialprogrammer kan alligevel fortsætte. Radioen anskaffer en compu-ter, der selv kan vælge musik, men studieværterne får mulighed for at vælge de musiknumre, der skal spilles, og dermed imødekommes de frivilliges øn-sker. Det står klart efter et møde mellem bestyrelsen for Brønderslev Medie-produktion og 25 frivillige radiofolk fra radioen i Brønderslev.
Nogle af de frivillige medarbejdere er dog stoppet, idet deres programmer er stoppet, skriver Nordjyske Stiftstidende. Det gælder blandt andre Minna Michaelsen og hendes udsendelser med musik for de unge på 40. Ligeledes er Elmer Østergaard stoppet med musik fra den gamle grammofon, og det samme gælder Gert Dunkers "Lørdags-cocktail" og Gitte Hansens "Blå Time".

Søndags-programmet "Send en hilsen" bevares, har bestyrelsen besluttet, men dog med ny sendetid. Også programmer som "Lov og ret", "Kirkeligt Magasin", "Nyt fra SiD" og sportsudsendelserne fortsætter.

Én af de frivillige, der har været med siden 1989, Michael Michaelsen, siger til avisen, at han og andre frivillige har valgt at blive, fordi de fortsat kan lave specielle radioprogrammer. En stor del af de frivillige havde bebudet, at de ville stoppe, hvis de ikke kunne fortsætte med deres egne programmer.

Bestyrelsen for Brønderslev Medieproduktion med formand, direktør Jeppe Bisgaard i spidsen, fastholder, at der fremover skal ske computerstyring af musikken, således at Lokalradioerne i Brønderslev fremover vil få en ens musikprofil hele dagen. Der bliver tale om musik fra femårtier krydret med musikalske nyheder. Ind i mellem sendes der så nyheder.

Når der sker en ændring, skyldes det et ønske fra blandt andet annoncører og lyttere. Radioen har haft faldende lyttertal, og det er blandt andet Radio 2, nogle har valgt at stille radioen ind på.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -