Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Trio FM mister sendetilladelse; afslag til ny Holstebro-radio
Torsdag 27. september 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det ser sort ud for den nye lokalradio i Holstebro – Trio FM. Telestyrelsen har inddraget radioens tekniske sendetilladelse og nu vil lokalradionævnet inddrage programsendetilladelsen, da radioen ikke har dokumenteret at radioen i det hele taget sender. En ny radio i Holstebro, ”Radio Storåen”, med nære forbindelser til Trio FM, har fået afslag på sendetilladelse og nu anket afslaget.
Trio FM havde frist til at svare lokalradionævnet for Herning, Holstebro m.fl. kommuner tirsdag, men nævnet har ikke hørt fra radioen. Nævnet havde bedt om en dokumentation for at radioen var i luften. Ingen af nævnets medlemmer har angiveligt været i stand til at høre den nye lokalradio på 105.1 MHz.

Derfor vil lokalradionævnet i dag eller i morgen skrive til Trio FM, og meddele at radioen mister programsendetilladelsen.

Samtidigt har Trio FM, der har søgt sine tilladelser under navnet ”Vestjysk Lokalradio Forening”, mistet den tekniske sendetilladelse fra Telestyrelsen pga. manglende betaling.

Så vidt radionyt.com erfarer har Trio FM sendt fra Borbjerg, der ligger knap ti km. vest for Holstebro. Sendestyrken har angiveligt været så lav, at radioens – stærkt uregelmæssige - programmer, der udelukkende bestod af non-stop musik, kun kunne opfanges i maksimalt fem km’s radius fra Borbjerg.

Samtidigt har en gruppe, der kalder sig Radio Storåen søgt sendetilladelse på Holstebro-frekvensen 106.2 MHz, der har stået tom i flere år. Nævnet har givet afslag, da frekvensen er tildelt Radio Midtjylland. Denne afgørelse har Radio Storåen nu anket til Radio- og tv-nævnet i Kulturministeriet.

Det er givetvis de samme folk der står bag Radio Storåen som Trio FM; i hvert fald er der et vist personsammenfald, erfarer radionyt.com.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -