Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Vicki Berlin stopper på Nova FM
Tirsdag 17. november 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter kun 10 måneder som morgenvært på Nova FM forlader Vicki Berlin stationen og dermed 'Nova Morgen'. Hun stopper den korte radiokarriere for at fokusere 100 pct. på sin karriere som skuespiller. Thomas Qvortrup og Dennis Ravn får fra januar en ny kvindelig medvært.
SBS Radio har igennem flere år forsøgt at tiltrække en række 'kendisser' som studieværter - først og fremmest morgenværter - på selskabets radiokanaler, The Voice, Nova FM og tidligere Radio City. Men det holder sjældent særligt længe. Oftest særdeles kort tid.

Nu melder Vicki Berlin sig så i striben af kendte, der efter kort tid stoper som vært på en af SBS Radios radiokanaler, i dette tilfælde Nova FM.

Hun begyndte som morgenvært den 23. februar 2009 og til jul er det allerede slut.

Programchef for Nova FM, Lasse Roldkjær siger i en pressemeddele, at man har været utroligt glade for Vicki og hendes engagement som morgenvært, men han lægger ikke skjul på, at han ærger sig:

"Selvfølgelig er det ærgerligt, da vi netop nu står med et rigtig stærkt hold med Vicki, Thomas og Dennis, men vi har haft god tid til at planlægge programmets fremtid, og det hele ser lovende ud", udtaler Lasse Roldkjær.

I december måned skal Vicki Berlin - sammen med resten af Nova Morgen - udlodde 225.000 kroner i en pengekalender på radioen.

Og når 'Nova Morgen' starter igen efter juleferien, bliver det med en ny kvindelig medvært til Thomas Qvortrup og Dennis Ravn.

Selv siger Vicki Berlin: "Jeg synes, at det har været rigtig sjovt at lave morgenradio og det er et fantastisk hold jeg har arbejdet sammen med. Vi har dog hele tiden vidst, at jeg i 2010 var engageret til en del opgaver som skuespiller, men vi havde håbet, at det hele ville kunne kombineres. Jeg kan dog allerede nu mærke, at det både tids- og energimæssigt ikke er muligt at kombinere begge dele."

Det er ikke kun Nova FM, der får nyt morgenhold. Også The Voice vil lancere en ændring af morgenradioen og det sker allerede mandag den den 23. november.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -