Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny SBS-radio skal hedde Nova FM
Onsdag 3. september 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De fleste havde gættet på 'Radio Danmark', men SBS Radios nye landsdækkende radiokanal, der går i luften på mandag, skal hedde 'Nova FM'. Samtidigt drosler SBS ned for Radio City, der kun vil sende non-stop og kun i København.
"Nova står for nyt. Det var det navn, Tycho Brahe brugte, da han fandt en ny stjerne. Hos os er det nye det musikformat og de gode værter som vi præsenterer på mandag," siger Eric Hansen, bestyrelsesformand for SBS Radio, i dag til Business.dk

Han tilføjer, at Nova FM vil satse på de 25-50 årige. Det passer fint sammen med SBS' anden radiokanal The Voice, der fokuserer på de 12-24 årige.

TV 2 skal levere nyhederne til Nova FM, der er forpligtet til at sende 1.000 timers nyheder om året. Det kommer til at ske ved direkte transmission fra TV 2 News' studie tre minutter i timen og et magasinprogram mandag til fredag mellem 18 og 19.30, oplyser business.dk.

Nova FM får en bedre dækning end TV 2 Radio havde. SBS har nemlig valgt at erstatte Radio City med Nova FM på en række frekvenser. Det skulle betyde bedre dækning for Nova FM på Nordsjælland, i Randers og på Djursland.

Samtidigt skifter Radio City til kun at sende nonstop rock uden værter - og fremover vil Radio City kun kunne høres i København og på nettet.

"Det gør vi for at skabe fuld fokus på den nye radio, også internt. Og så bliver en nichestation som Radio City, der er en rock radio, urimeligt hårdt straffet af KODA og Gramex, selv om man kun rammer et lille udsnit af befolkningen,” siger Eric Hansen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -