Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice bringer ”Den Eftersøgte” til Danmark
Tirsdag 20. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
The Voice i København, Århus og på Fyn starter den 26. november en event på gader og stræder i landets tre største byer. Med en total præmiesum på 300.000 kr. er jagten sat ind på at finde ”Den Eftersøgte”. Finder man ham, sikrer man sig sin del af den store løsesum.
Tre ukendte personer er af The Voice-stationerne sendt på gaden i København, Odense og Århus fra mandag den 26. november. Frem til den 14. december vil de tre hemmelige agenter befinde sig i bybilledet – men ingen ved, hvem de er. ”Den Eftersøgte” vil dagligt være at finde tre forskellige steder, og tre gange dagligt vil man på The Voice kunne høre ledetråde om, hvor ”Den Eftersøgte” befinder sig. Den lytter, som først krypterer ledetråden og finder ”Den Eftersøgte”, vinder én af dagens tre pengepræmier, oplyser The Voice i en pressemeddelelse.

Med ”Den Eftersøgte” flyttes eventen ud på gaden, og lytterne skal gøre en aktiv indsats. Dermed bliver begivenheden et modstykke til traditionelle ”ring ind og vind” radiokonkurrencer. Hele eventen bakkes op af en storstilet hjemmeside - www.findham.dk - hvor man løbende kan finde nyttige oplysninger om ”Den Eftersøgte” og se, om der måske er et mønster i hans færden.

”Det spændende ved konceptet ’Den Eftersøgte’ er, at det er en ”full-scale”-event, der inspirerer lytterne til at deltage aktivt. Både i selve den fysiske jagt, men også i indsamlingen af relevante oplysninger. Endvidere er det unikt at bringe stort set alle de forskellige medietyper – radio, internet, billeder og lyd sammen til formålet.” fortæller promotionchef Dennis Johanneson fra The Voice.

”Den Eftersøgte”, som The Voice præsenterer i samarbejde med Microsoft, er tidligere afviklet af radiostationer i Australien og Sverige. I Sverige blev begivenheden så stor en succes, at ”Den Eftersøgte” måtte fraflytte sin faste bopæl i konkurrenceperioden. Hans opgang blev belejret af ivrige radiolyttere, som havde gennemskuet hans identitet, og derfor måtte ”Den Eftersøgte” bo på hotel i resten af perioden.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -