Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyansættelser på Sky Radio
Torsdag 4. december 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio fortsætter med at udvide sin stab af medarbejdere. Seneste har Sky Radio ansat en række personer for at styrke salgs- og analyseafdelingen.
Jesper Hemmingsen tiltræder den 5. januar som Marketing Service Manager/Analysechef. Han kommer fra en stilling som analysechef på Ekstra Bladet, hvor han har siddet i 2 år - før da var han fire år hos Kunde & Co som medieplanlægger.

Dorthe Bang Sortkjær tiltræder hos Sky Radio allerede på mandag som Research Planner. Dorthe kommer fra en stilling som Research Konsulent hos AFA, hvor hun har siddet i ét år.

Sky Radio også ansat Malene Olsen, der får titel af Marketing Service Assistant. Malene kommer fra Søndagsavisen, hvor hun for ca. fire måneder siden blev færdiguddannet som kontorelev. Malene starter hos Sky den 5. januar 2004.

Og den 1. februar 2004 tiltræder Trine Tolver et job som Research Planner. Trine har siddet som analysechef hos fagbladet Ingeniøren de sidste par år. Før da var hun tre år hos Gallup, hvor hun var projektansvarlig for opbygningen af Gallups Radio Index.

I forbindelse med ansættelserne siger Commercial Director, Mads Bredal: "Vi har sammensat et meget kompetent analyse-team, som alle har stor erfaring fra forskellige grene af medieverdenen. Teamet bliver en vigtig brik i forhold til vores målsætning om at udvikle et meget dynamisk medie med stor fokus på at forstå og opfylde annoncørernes målsætninger"



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -