Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Himmerland har ondt i økonomien
Fredag 12. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De senere år har ikke været en dans på roser for Radio Himmerland i Aars; der har simpelthen manglet frivillige medarbejdere. Radio Himmerland er dog ikke i nogen farezone for lukning, men uden opbakning fra butikker og borgere, vil der hurtigt kunne opstå problemer, skriver Nordjyske Stiftstidende.
Radio Himmerlands økonomiske grundlag er meget spinkelt; derfor er borgernes støtte vigtig.

Radio ANR i Aalborg administrerer i dag Radio Himmerland ved at betale husleje, kontorartikler og et mindre beløb til at købe cd'er for, men egentlige indtægter findes der ingen af. Og uden en rabatordning fra en lokal radioforhandler ville Radio Himmerland ikke have råd til at købe den fornødne musik.

Udsendelsernes målgruppe er bred. Fredag aften spilles der en gedigen blanding mellem det nyeste pop og dance musik, men klassiske rocknumre finder også altid vej ud til lytterne. Lørdag er som fredag en bred blanding med musik, som henvender sig til alle aldersgrupper - med gamle udødelige danske klassikere og hits fra udenlandske kunstnere. Søndag går stilen lidt længere tilbage, og evergreens med Mills Brothers er ikke usædvanlige.

Ingen på Radio Himmerland er professionelle journalister, men radioen spiller faktisk en rolle i lokalsamfundet. Mere end de fleste tror. Det er eksempelvis kvit og frit at få lavet en efterlysning af sin bil, eller af en kat. der er løbet væk. Det samme gælder koncertarrangører, der vil skabe opmærksomhed omkring deres forestående show. Alt med relevans for de lokale borgere er velkomment på den lille station, skiver Nordjyske videre.

Ansvarshavende på Radio Himmerland er Marie Thorup. Hun har arbejdet frivilligt på radioen, siden den startede i 1985 og er på kontoret onsdag til fredag mellem kl. 10 og 15. Hun læser post, skriver playlister, holde kontakten ved lige med pladeselskaber og meget andet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -