Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Serious laver station-IDs til DAB kanaler
Fredag 10. januar 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
To af DRs jukebox kanaler på DRs DAB ensemble, DR Rock og DR Soft, har indtil nu levet en noget anonym tilværelse. De to kanaler har udelukkende sendt non-stop musik uden nogen form for stations-identifikation. Men det er der nu gjort noget ved. Serious Radio Business har netop produceret to station-ID pakker til de to musikkanaler; to pakker der betegnes som "meget anderledes" - bl.a. er der lavet "mund-guitarsoloer" til DR Rock.
"I november fik vi opgaven, som lød på at lave station-ID's til de to DAB kanaler DR Rock og DR Soft", fortæller Palle Bo, Serious Radio Business, til radionyt.com. "Udgangspunktet var meget åbent og vi havde frie hænder til at være kreative. Det eneste, der lå fast fra starten var, at det ikke skulle være almindelige syngejingler, som vi jo også laver".

Og resultatet blev også meget anderledes: På DR Rock hører man bl.a. en række personer synge rockklassikere under brusebad eller kørende i biler. Der er også noget så utraditionelt som en række "mund-guitarsoloer".

Peter Aude blev valgt som den gennemgående stemme til DR Rock, mens valget på DR Soft faldt på den tidligere Strax-vært Gitte Løkkegård.

DR Soft pakken består bl.a. af en række korte dialoger mellem to mennesker, der mest af alt skal understøtte den afslappede rolige stemning, der er på kanalen.

"For at være sikker på, at stemningen var tilpas laid back havde vi de fire skuespillere til rent fysisk at ligge ned i studiet (!!) under optagelserne", siger Palle Bo.

Holdet bag opgaven bestod af Signe Allerup, Nicolai Kehlet, Martin Riel og Palle Bo.

"En af dagene havde vi desuden Kent Kordt Röder med, fortæller Palle Bo. "Jeg har tidligere arbejdet flere år sammen med Kent, og kender ham som en meget kreativ fyr. Da han samtidig har stor erfaring med radiostationers flow var det et naturligt valg".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -