Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt formiddagsprogram på P3
Fredag 11. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På mandag den 14. maj kl. 9 går P3 i luften med 'Saras venner', et nyt formiddagsprogram, der byder på to en halv times live og ucensureret radio, hvor intet ligger helt fast på forhånd, og hvor alt derfor kan ske. Værterne er Camilla Jane Lea og Felix Smith - og producer er Sara Otte. Programmets nøgleord er venner og venskaber, og alt det, der fascinerer, forarger eller fortryller ved venner, og ikke mindst dem, man godt kunne tænke sig at være venner med.
P3’s nye formiddagsprogram 'Saras venner' beskrives som levende radio for fuld udblæsning, hvor lytterne i høj grad vil komme til at præge programmet, men hvor der også vil være gæster i studiet til en åbenhjertig ”venindesnak” om emner som de fascineres eller undres over.

Camilla Jane Lea siger: "Vi har alle sammen forskellige venne-kriterier. For Felix handler venskab f.eks. om at være ærlig og åben, og at have venner som er gode at snakke med. Men for mig handler det mere om at blive klogere på nogle af de ting jeg går og undrer mig over. Derfor vil jeg invitere gæster i studiet som kan gøre mig klogere på nogle af de ting jeg er fascineret af."

Et væsentligt omdrejningspunkt i programmet er lytternes aktive medvirken, og lytterne opfordres derfor til at give deres besyv med undervejs i udsendelsen, enten ved at ringe ind eller ved simpelthen at møde op i studiet.

"Det bliver fedt at hænge ud med hele redaktionen og resten af Danmarks befolkning hver formiddag. Formiddag på P3 er lytternes program og jeg glæder mig til at få samlet Danmarks største vennekreds", siger producer Sara Otte.

Også på nettet er der mulighed for at blive en del af Danmarks største vennekreds. Programmet webcastes simultant på adressen www.dr.dk/sara. Her bliver et af de centrale elementer en 'vennebog', hvor redaktionen og programmets gæster vil fortælle om sig selv, lidt ligesom i gamle dages poesibøger. Derudover vil der på sitet også være mulighed for at gå i dialog med værterne og deltage i diverse debatfora, ligesom man bl.a. også kan deltage i en quiz, en personlighedstest og få lagt sit billede i sitets billedgalleri.

- - -

Foto: Værterne på 'Saras venner': Camilla Jane Lea og Felix Smith (Fotograf: Nicola Fasano)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -