Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Alpharadio – radio for sjælen - ny brugerbaseret radio fra Odense
Onsdag 10. marts 2010
Af Karsten Jensen
 
Hr. og fru Jensen inviteres til at lave radioudsendelser på Alpharadio med base i Odense.
Professionel behandler inden for alternativ medicin, hypnose og akupunktur Martin Hulbaek Petersen der står bag projektet, siger til Kristeligt Dagblad: ”Det her skal ikke være en typisk radiokanal med ren underholdning eller græsrødder, der mener en masse politisk. Det er der rigeligt af i forvejen. Jeg forestiller mig en slags ugebladsbrevkasse med folk, der ved, hvad de snakker om. Nogle der har en særlig viden, som de gerne vil dele med andre.”

Martin Hulbaek Petersen begyndte sin radiokarriere som 11-årig, og er blandt andet inspireret af amerikanske brugerstyrede stationer, som han selv har været en del af. Huelbaek Petersen har da heller ikke sluppet taget i de amerikanske radiostationer, idet der samarbejdes med SpiritQuest Radio, hvor han i øvrigt fungerer som vært.

Alpharadio, der har base i Dronningensgade, Odense, forventer at udsendelserne begynder den 1. april. Herefter vil Alpharadio sende 20 timer om ugen med 12 forskellige udvalgte værter. Målet er at få mellem 500 og 1.000 daglige lyttere, skriver avisen.

Alpharadio, med sloganet 'radiobølger for sjælen', tilbyder ifølge sin hjemmeside, alpharadio.dk, også gratis reklamer, podcasts, chatroom, mulighed for at købe udsendelser via iTunes o.m.a.

Alle med en telefonforbindelse eller Skype kan komme i betragtning som studieværter. Trods studieplaceringen i Odense er det nemlig meningen, at Alpharadios værter skal sende hjemme fra privaten.

”Folk udtaler sig under almindeligt straffeansvar, men vi forsøger at holde et vist niveau, så det er kvalificeret radio, der kommer ud af det. Vi har blandt andet en landskendt terapeut, der fortæller om sine teknikker. Andre laver live meditation eller hjælper folk til at slappe bedre af,” fortæller Martin Hulbaek Petersen til Kristeligt Dagblad.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -