Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Rytteriet' sætter rekord som podcast
Onsdag 17. februar 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Rasmus Botoft og Martin Buchs satireprogram 'Rytteriet' slår endnu engang deres egen download-rekord. Og det selvom der ikke længere bliver produceret nye radioprogrammer.

Snobberne Fritz og Lille Poul, folkemindesamlerne Dusk og Bomholt og afspænding med Den lille Gumbas. Der er nok af sjove karakterer tage af, når snakken falder på P2's satireprogram Rytteriet. Og de skæve personligheder har fundet vej til danskernes MP3-afspillere.

I januar slog Rytteriet endnu engang sin egen rekord i antallet af downloadede podcasts, hvor programmerne blev hentet 46.300 gange. Den tidligere rekord var i december, hvor antallet af downloads lå på 42.706.

Den nye rekord gør Rytteriet til det mest hentede podcast fra DR i januar med knapt 10.000 flere downloads end det næste program på listen. Og det selvom programmet blev sendt for sidste gang den 27. december.

Rytteriets to bagmænd, Rasmus Botoft og Martin Buch, er glade for, at danskerne stadigvæk downloader programmerne.

"Det er da helt vildt fedt, og vi er super glade for, at programmerne stadigvæk bliver hørt. Men det er da også lidt vildt, at der bliver sat download-rekord i den måned, hvor vi ikke har sendt," siger Rasmus Botoft.

Det er ikke kun i december og januar, Rytteriet har haft en god placering på podcast top-ti-listen. Siden september er antallet af downloads steget støt. Martin Buch mener, at en af grundene til dette er, at lytterne har en følelse af selv at have opdaget Rytteriet:

"Programmet har ikke været vildt hypet, men er vokset nedefra, og har fanget flere og flere. Det har på en måde været 'et hemmeligt radioprogram', og lytterne er glade for selv at have opdaget det," mener han.

Selvom Rytteriet ikke længere bliver sendt som radiosatire, er det stadigvæk muligt at genhøre flere af udsendelserne, da de fortsat kan hentes på dr.dk/podcast mens highlights fra de 71 programmer, det nåede at blive til, bliver sendt sendt søndag klokken 15.48 resten af februar.

Desuden går Martin Buch og Rasmus Botoft - sammen med resten af holdet bag Rytteriet - om få uger i gang med at producere en række satireprogrammer, som bliver sendt på DR2 til efteråret. Og hvis man var glad for de mange interessante karakterer i radioprogrammet, er der god grund til at glæde sig til tv-programmerne.

"Det bliver en blanding af gamle kendinge som 'snobberne' og 'Den lille Gumbas', men der kommer også helt nye til. Både dyr og mennesker," forklarer Martin Buch.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -