Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P1 frygter forfladigelse på bekostning af P3
Søndag 8. februar 2004
Af Thomas Nielsen
 
DR vil sende 'P3-Nyheder' i weekenden. På P1 frygter man, at skulle betale regningen i form af besparelser og reduktion i programkvaliteten. DRs nyhedsdirektør vil først kommentere kritikken efter et medarbejdermøde.
DRs plan om ændre på radioens eftermiddagsflade på P1, og sende P3-Nyheder i weekenden, vækker bekymring hos medarbejdere på P1s magasinprogrammer, "Orientering" og "Markedspladsen".

- Jeg finder det underligt, at vi får udvidet sendetiden og samtidig skal være med til at betale for, at der kan komme særskilte nyheder på P3 i weekenden, i stedet for de nuværende samsendte nyheder fra Radioavisen, siger redaktionssekretær på Orientering, Jens Reiermann, til Jyllands-Posten.

Medarbejderne på de berørte redaktioner, Orientering, Radioavisen og P3-Nyheder er endnu ikke orienteret om detaljerne i den ny organisering, men de indkaldes til et møde på onsdag, hvor nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen vil gennemgå planerne. Omlægningerne medfører, at Radioavisen kl. 18.30 på P1 forsvinder. Til gengæld skal "Orientering" udvides med 20 minutter, så sendetiden vil strække sig fra kl. 17.10 til kl. 18.55. Heri vil indgå en 10-minutters Radioavis kl. 18.00.

- Jeg melder ud på onsdag, men jeg kan berolige med, at der ikke bliver tale om beskæring af timeprisen for at lave "Orientering". Vi ændrer konceptet - det kan jeg ikke fortælle om, for det skal medarbejder være med til - men nøgleordene er, at vi fastholder baggrund og analysen i det nye "Orientering". Omlægningerne betyder samlet set ingen nedskæringer, fastslår Lisbeth Knudsen, der dog bekræfter, at besparelsen skal bruges til at lave P3-Nyheder i weekenden, uden at hun vil fortælle nærmere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -