Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Skuffede Voice lyttere
Mandag 22. oktober 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Forleden fragtede Voice Århus og Voice Fyn 40 lyttere til en Thomas Helmig event i København. Men skuffelsen var stor blandt de 40 vindere, der iflg. Århus Stiftstidende blev snydt for både velkomstdrink og en Thomas Helmig der skulle fortælle om sin nye plade.
”Skuffelsen hang tungere end røgen fra storrygerne i bagenden af den lejede Abildsckou-bus, mens den trillede vestpå ad E20 motorvejen en time før midnat”, skriver Århus Stiftstidende om stemningen i bussen efter at 40 The Voice lyttere var på vej hjem fra en 45 minutters seance med Thomas Helmig på Luftkastellet i København. ”Det føltes tomt, og det var alt for langt at køre for så lidt” fortæller en Voice lytter til avisen.

Seancen gik ud på at Thomas Helmig bød velkommen fra en scene, hvor han sad på en klapstol og hvor der ellers kun var en mikrofon og en mixerpult med en cd-spiller. Herefter trykkede Helmig på cd-spillerens play-knap og signerede og poserede herefter i 45 minutter – mens Helmigs nye cd udgivelse blev afspillet. Herefter overtog en disc jockey scenen.

Det hjalp ikke på stemningen hos de jyske og fynske Voice vindere, at de lovede velkomstdrinks forinden var blevet drukket af en snes københavns Voice vindere og fire gange så mange pladeselskabsfolk – hvorfor fynboerne og jyderne selv måtte købe deres fadøl.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -