Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR siger godnat til de små
Onsdag 16. november 2005
Af Karsten Jensen
 
I den kommende tid kan landets børn få godnathistorier, de med sikkerhed aldrig har hørt før.
DR Multimedie nemlig netop udgivet resultatet af den konkurrence, som DR og Dansk Forfatterforening udskrev i forfatterkredse tidligere på året for at få skabt en række nye godnathistorier.

80 forfattere sendte ind til konkurrencen, og de 30 bedste fortællinger til de 3-8-årige er nu blevet udgivet. Dels i form af bogen 'Godnathistorier for dig', dels i form af en 4-dobbelt cd, hvor for eksempel Sigurd Barrett, Sebastian Klein, Iben Wurbs, Anders Lund Madsen og Signe Lindkvist tager sig af oplæsningen.

"I dag er det ofte gamle klassikere og sikre sællerter, som forlagene udgiver til højtlæsning før sengetid. Vi har gerne villet prøve at skabe ny kvalitetslitteratur på den front, og samlet set har 25 danske forfattere og seks tegnere været involveret i projektet," siger redaktionschef Heidi Bruhn fra DR Multimedie.

'Godnathistorier for dig' skal også ses som et bidrag til Kulturministeriet, Undervisningsministeriet og Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggenders særlige 'Læselyst'-kampagne, der har til formål at få børn gjort interesserede i bøger og læsning.

Godnathistorierne handler om alt mellem himmel og jord: nat, dag, lys, mørke, skønne bedsteforældre, festlige mødre, historier fra hverdagen, alfer og feer. På årets bogmesse i Forum på Frederiksberg fra den 18.-20. november er der mulighed for at kunne se og høre Sebastian Klein, Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen læse nogle af godnathistorierne op. Derudover vil de også kunne høres i børneudsendelserne på P2 og på DAB-kanalen 'DR Kanonkamelen' i den kommende tid.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -