Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kaspar Bang til RadioNet og Guld FM
Onsdag 9. november 2005
Af Karsten Jensen
 
Den 1. december er Kaspar Bangs nye arbejdsplads hos RadioNet i Aalborg, hvor han også om kort tid flytter til. Her skal han arbejde som vært i netværket Guld FM under RadioNet. Kaspar Bang glæder sig til at rykke til Jylland og fortælle den gode historie i ”øre-højde med lytteren”, som han udtrykker det over for radionyt.com.
Kaspar Bangs CV tæller efterhånden mange forskellige ting. Han har tidligere lavet noget freelance arbejde inden for radiobranchen og har blandt andet arbejdet for Radio Uptown. Det er også blevet til reklamespeaks, voice-overs, filmproduktion ligesom Bang optræder som stand-up komiker.

”Kasper Bang er ikke ansat hos os fordi han er stand-up komiker. Han er først og fremmest ansat fordi han er god til at fortælle en god historie,” fortæller RadioNets gruppeprogramchef, Kent Kordt, til radionyt.com.

Kent Kordt afslører overfor radionyt.com, at RadioNet i bestræbelserne på at finde nye værter har brugt en anden tilgangsvinkel for at rekruttere nye medarbejdere.

”Vi har lyttet meget på en anden måde og sonderet markedet for at finde ud af hvem der har lyst til os og hvem vi har lyst til skulle arbejde for os. Derfor har vi også castet i andre brancher end i radiobranchen,” forklarer Kordt, der mener, at den kommercielle del af radiobranchen bliver nødt til at byde ind med noget nyt på værtssiden, fordi græsrodsradioerne ikke leverer talenter som de gjorde førhen.

Kaspar Bang tiltræder sin nye stilling den 1. december og vil gå ’on air’ efter en oplæringsperiode. Når oplæringsperioden er slut får Kaspar sit eget aftenshow på Guld FM.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -