Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio anklages for brud på programplan i Roskilde
Tirsdag 15. juli 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio beskyldes nu for at have tilegnet sig sendetilladelse i Roskilde på falske forudsætninger. Berlingske Tidende oplyser i dag, at Sky Radio i samarbejde med Foreningen Upstairs i ansøgningen til det lokale nævn i Roskilde skrev, at man ville sende 6-9 timers lokaljournalistiske programmer pr. døgn - hvilket som bekendt ikke sker. The Voice og Radio 2 er grundigt utilfredse, og mener Sky bør fratages sendetilladelsen i Roskilde.
Sendefladen på Sky Radio i Roskilde er kendetegnet ved det velkendte Sky-koncept med computerstyret musik og reklameblokke omkring timenyheder, hvor blot enkelte indslag og reklamer er lokale. Sendetilladelsesansøgningen indeholder en meget udførlig programplan, der angiver minuttal pr. døgn for de forskellige typer programmer - herunder mellem seks og ni timers lokaljournalistiske programmer dagligt, skriver Berlingske.

"De har fået stationen på falske forudsætninger, og de burde fratages sendetilladelsen", siger Eric Hansen, vicepresident for SBS Broadcasting, der bl.a. ejer The Voice.

Jim Receveur, adm. direktør for Radio 2: "De har ikke gjort noget som helst af det, de har lovet. De lever slet ikke op til deres ansøgning. Det tyder på en overtrædelse af radio- og tv-loven. Det er meget frustrerende. Spørgsmålet er, om Sky også fik lokalfrekvenserne i Ribe, Samsø og Farum på falske forudsætninger".

Radio 2 har klaget til Radio- og Tv Nævnet i Kulturministeriet. Advokat Christian Scherfig siger til Berlingske Tidende, at han tager det her som udtryk for, hvordan Sky Radio generelt opererer: "Nemlig ved at love hvad som helst mellem himmel og jord blot for at få en licens, og så betyder det mindre, om man rent faktisk leverer varen bagefter". Scherfig venter, at Sky - når de starter på FM 5 - også der vil køre den så langt til grænsen, de kan, uden at komme i risiko for at miste licensen

The Voice og Radio 2 fik sammen med bl.a. MixFM afslag på at få sendetilladelse i Roskilde.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -