Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Der er cirkulatorer på vej
Onsdag 2. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er lykkedes Special Teknik at få tilsagn om produktion af 100 cirkulatorer til det danske marked til brug sammen med Crown ST-250 senderne. De vil blive leveret løbende indenfor den næste måned, og Telestyrelsen vil måske lade dette få opsættende virkning.
Produktionen af den cirkulator, der skal bruges sammen med Crown ST-250 FM senderen, for at den er godkendt i Danmark, var ellers stoppet for længst. Det er kun i Danmark at den bruges. Men Erik Villumsen fra Special Teknik er i disse dage i Colorado, USA, hvor han nu har fået en aftale i stand med firmaet Telaware om levering af 25 cirkulatorer ugentlig de næste fire uger, således at der leveres 100 i alt. Det oplyser Kim Toftdal fra Special Teknik i Herning til radionyt.com. Han bliver i disse dage bestormet af bekymrede lokalradioer.

Han oplyser videre, at mange af Crown senderne rent faktisk er blevet leveret med cirkulator, men nogle lokalradioer har dem ”liggende i skuffer og skabe”, fordi senderen kun kan levere 140 Watt til antennen med en cirkulator - i stedet for godt 250 Watt uden cirkulator.

Visse lokalradioer har ligefrem sagt, at de ikke ville have disse cirkulatorer og andre igen har brændt dem af, når de har skruet effekten op til over 140 Watt.

Kim Toftdal håber nu, at det lykkedes at få Telestyrelsen til at acceptere en frist på en måned før de manglende cirkulatorer sættes på.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -