Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Køge fejrer 20 års fødselsdag
Mandag 24. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er snart 20 år siden Radio Køge første gang meldte sig i æteren. Det fejres bl.a. med en intimkoncert med Bryan Rice i aften.
Radio Køge ApS var fra starten en utraditionel konstellation - bestående af Dagbladet A/S og arbejdsmarkedets to parter: Dansk Arbejdsgiverorganisation (DA) og Fællesorganisationen (FO Køge).

Som så mange andre radiostationer på den tid, var grundstammen i Radio Køge en masse frivillige medarbejdere, og stationen blev finansieret via medlemskaber og bingospil, men da det blev tilladt at sende reklamer, ændrede strukturen sig også og stationen blev mere kommercielt drevet.

"Der har i de forløbne år selvfølgelig været en række op og nedture, men Radio Køge har stabiliseret sig, og har i dag et solidt tag i lytterne på Midt-, Øst- og Sydsjælland", siger stationschef for Radio Køge, Carsten Mogensen, til radionyt.com.

Fra at være en lille lokal radiostation med en enkelt sender målrettet Køge, har Radio Køge i dag tre sendere, som udover Køge, er placeret i den gamle Skovbo kommune (nu Køge kommune) samt i den gamle Vallø kommune (nu Stevns kommune) - hvormed Radio Køge i dag dækker en stor del af Midt-, Øst- og Sydsjælland.

Fødselsdagen markeres bl.a. med en intimkoncert i dag mandag den 24. september med Bryan Rice, for lyttere, samarbejdspartnere og annoncører. Selve dagen - den 10. oktober - markeres i æteren med masser af lytteraktiviteter og konkurrencer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -