Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Mojn laver ny regional web-portal
Onsdag 30. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Mojn markerer fredag den 1. november sin 13 års fødselsdag, og det sker samtidig med 'fødslen' af radions første 'barn'. 'Barnet' er radioens store internet-satning, hvor Radio Mojn nu fremover også står bag "Hele Sønderjyllands web-portal".
Siden, der endnu mangler lidt for at være helt færdig, vil tilbyde nyheder, sport, arrangementer og meget mere - med andre ord alt, hvad man forlanger af en internet-portal. Denne er dog i modsætning til så mange andre portaler, alene rettet mod sønderjyder og deres behov på nettet.

Mojn.dk, som web-portalen hedder, adskiller sig også fra andre lokalportaler som for eksempel Bynet, idet mojn.dk er rettet mod hele Sønderjyllands Amt. I første omgang har siden fået fire regioner omkring de fire købstæder, Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder. På sigt, vil siden blive delt op, helt ned i landsby-niveau, fortæller bagmanden bag det nye tiltag, Steen Sødergreen til radionyt.com.

Det er ellers radioens egen webafdeling i firmaet Det Sønderjyske Mediaselskab der producerer siden. Siden foråret har man her beskæftiget sig med produktion af hjemmesider for eksterne kunder.

"Arbejdet med mojn.dk begyndte den 1. september, og på mindre end to måneder synes vi selv, at vi har haft succes med at lave en indholdsrig side", fortæller Sødergreen videre.

Man arbejder sammen med flere andre internet-udbydere omkring indholdet på siden. Således kommer ind- og udlandsnyheder, it-stof samt sport fra firmaet Infopaq. Senere får Mojn.dk også en dating-del, og den produceres i samarbejde med Bompi.net.

Lokale firmaer der ønsker at præsentere sig på nettet kan via mojn.dk få deres egen hjemmeside, enten med eget navn som f.eks. www.egetnavn.dk, eller via en profilside på mojn.dk. En profil-side på mojn.dk adskiller sig dog fra andre udbyderes profilsider, idet en profilside på mojn.dk også er anvendelig til ekstern brug. Således kan man henvise direkte til sin profilside på mojn.dk. Vil man f.eks. henvise til EDC i Aabenraa, så skal man bare gå ind på www.edc-aabenraa.mojn.dk , og sådan vil alle andre profil-sider også blive vist. Det gør også profilsiden anvendelig i f.eks. avis-annoncer.

Fra fredag den 1. november åbner siden officielt på http://www.mojn.dk

Radio Mojn er i familie med M Pro Broadcast (www.mpro.dk) , og det er planen, at portal-systemet, som man har udviklet til Radio Mojn, fremover vil blive tilbudt andre radiostationer i Danmark. Med denne portalløsning får radiostationerne en færdig pakke med alle funktioner man kan ønske sig til en regional/lokal portal, hvor hosting, opdateringer og service bliver leveret af Det Sønderjyske Mediaselskab, slutter Steen Sødergreen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -