Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Claircast blev årets danske podcaster
Torsdag 12. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det blev Jette Harthimmer og hendes 'Claircast' - en podcast med spirituelle foredrag og interviews - der løb af med publikumsprisen 'Podcasterprisen 2008' på FDIM's konference Mediernes Internetpris i dag på IT-Universitetet.
I løbet af to år har Jette Harthimmer (billedet) produceret mere end 60 episoder med foredrag eller interviews med andre personligheder inden for en række spirituelle, åndelige eller blot bevidsthedssøgende områder - coach og VM-roer Mette Bloch, iværksætter Martin Thorborg, indianeren Art Reade, Simple Living-forfatteren Gitte Jørgensen, coach Sofia Manning og mange flere.

En af de lyttere, som har nomineret Jette Harthimmer, begrunder således:

På en helt nede-på-jorden måde tager denne podcast emner op om clairvoyance, healing, sind og psyke, holisme etc. som ikke mange tør gøre offentligt i frygt for at blive latterliggjort, men som mange interesserer sig for. Lytteren er frit stillet i sine fordomme, forundringer og overbevisninger.

Jette Harthimmer producerer selv sine udsendelser, lige fra optagelserne i hjemmestudiet over lydredigering til produktion af RSS-feed og publicering via hjemmeside og iTunes, så hendes lyttere nemt kan abonnere på nye episoder og få dem med på bærbare afspillere.

Med 1443 af de i alt 2174 stemmer, altså 66 procent, kan Jette Harthimmer kaldes en suveræn vinder. De øvrige deltagere i afstemningen var:

Boris Boll-Johansen, 'Klørkonge, Sindsygt Langt Ude Københavnske Godnathistorier' – 319 stemmer.

Palle Bo og Túka Berg Lynge for 'Panikknappen', humoristisk og åbenhjertig dialog, interviews og telefon-gas – 173 stemmer.

Krister Moltzen, Anders Kjærulff, Tim Hinman og Rasmus Bjerre for 'Radiofonisk Selskab', montage-lignende reportager og portrætter af eks. sabotører fra 2. Verdenskrig – 163 stemmer.

David Bjerre og Dennis Rosenfeld for 'Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast', anmeldelser af købefilm på DVD af to filmnørder, der begge arbejder i Laserdisken – 76 stemmer.

Indstifteren af prisen, Karin Høgh, som selv er podcaster, blogger, journalist og podcasting-konsulent, siger om prisen:

"Mit ønske er, at flere danskere skal blive opmærksomme på, at podcasts også produceres af de få for de temmelig få, og at kvaliteten og værdien ofte ligger i det nicheprægede, det personlige engagement og det community-skabende i medier som podcasting og blogging. At det så er en moden kvinde, der vinder, kan måske overbevise endnu flere om, at podcasting ikke kun er for de unge, teknologi-vante mænd. Så det bliver spændende med Podcasterprisen 2009."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -