Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NVR indsamling for lavt blus
Onsdag 30. oktober 2002
Af Karsten Jensen
 
Efter to døgn med indsamling på lokalradioen i Thy, NVR, har man endnu ikke noget overblik over, hvor mange penge der er samlet ind. Det vil man først have tidligst om tre uger, fortæller stationschef Steen Rasmussen (billedet) til radionyt.com. Radioen nævner heller ikke indtelefonerede tilsagn om støttebidrag i æteren, og i det hele taget skal lytterne lytte godt efter for at høre at radioen har en indsamling i gang. I stedet satser man på at pengene kommer fra radioens bagland.
I 80’erne gjorde Radio Viborg sig bemærket ved flere store indsamlinger, hvor der blev indsamlet over 1 million kroner. Radio Viborg brugte samme metode, som mange ikke-kommercielle stationer i USA og Canada klarer sig på – nemlig ved en aktiv og medrivende fundraising i æteren.

Men det er ikke konceptet i Thy. NVR har i stedet valgt at satse på, at skrive ud til samarbejdspartnere og andre – i alt 1.000 breve er sendt ud – og så venter man ellers på at pengene drysser ind.

Det er kun undtagelsesvist blevet nævnt i radioens udsendelser, når lyttere eller firmaer har ringet et tilsagn om støtte ind. Steen Rasmussen fortæller, at man ikke har tænkt sig at gøre som Radio Viborg gjorde for 12 år siden, ”hvor lytterne nærmest kom med en bakke æg til radioen. Vi satser mere på baglandet – end på lytterne”, siger Steen Rasmussen.

Hvis målet på de 400.000 kr. ikke nås, kan det blive nødvendigt at finde andre samarbejdspartnere, vurderer Steen Rasmussen, og tilføjer at der går nogle uger inden man har overblik over situationen.

NVR har 1.800 medlemmer samt 250 foreningsmedlemmer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -