Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lars Viborg er død
Tirsdag 22. maj 2007
Af Poul Foged
 
Journalist Lars Viborg er død i en alder af 59 år efter kort tids sygdom. Lars Viborg var ansat på Radio Viborg igennem knap 20 år som journalist og programmedarbejder, og var senest ansat som nyhedsjournalist på Radio Mojn.
Lars Viborg startede sin radiokarriere på Radio Viborg i sommeren 1985, hvor radioen introducerede døgnradio, og hvor Lars Viborg havde idéer til en række udsendelser, bl.a. et program med de skæve historier. Det blev til ”Midnatsmagasinet”, der blev utroligt populær blandt lytterne.

Ret hurtigt blev han en integreret del af Radio Viborgs nyhedsredaktion, og hans markante stemme gjorde ham hurtigt til radiostationens 'Mr. News'. Der findes ikke den lokalpolitiker, der ikke er blevet interviewet af Lars Viborg.

Men med samme naturlighed havde han også en snak med store og små kulturelle personligheder, der lagde deres vej forbi Viborg.

Lars Viborgs hjerte bankede for radiomediet, så det var naturligt for ham at kaste sig over alle former for programmer. Han var bl.a. ofte vært på Radio Viborgs daglige debatprogram - 'Åben radio' og var vært på programserien 'Tæt på...'. Han var også vært i natradioen, ønskeprogrammer, og rejste endda til Kosovo, for at lave en udsendelse om de danske tropper i området. I mange år var han fast vært juleaften på radioen.

Lars Viborg var i flere år medarbejderrepræsentant i Radio Viborgs bestyrelse og tillidsmand.

Han vil blive husket for den skarpe vinkling af historierne og en særdeles troværdig oplæsning.

Radio Viborgs nyhedsredaktion blev nedlagt i 2005, hvor nyhedsformidlingen blev overtaget af den lokale avis, Viborg Stifts Folkeblad.

Lars Viborg blev herefter ansat på Radio Mojn i Aabenraa, hvor han var ansvarlig for udbygningen af nyhedsredaktionen på Radio Mojn. En opgave han gik til med stor ildhu.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -