Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Alfa - i Skive fra 1. februar
Torsdag 12. januar 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Skive, der ejes af Radio ABC i Randers, bliver fra den 1. februar næste radiostation, der sender to forskellige formater. Det sker når Radio Alfa går i luften i Skive og Salling-området. Radio ABC var ved starten af netop Radio Alfa i Randers i 1994 den første radiostation til at lancere to formater til det samme lokal- område - efterfølgende har de fleste andre gjort det samme.
Direktør for Radio ABC-gruppen, Ole Søndergaard, fortæller til radionyt.com, at Radio Skive kører 100 pct. selvforsynende, og den nye Radio Alfa i Skive skal også være selvforsynende og køre med lokale studieværter. Der er derfor nu ved at blive etableret ekstra studier i Radio Skives lokaler, ligesom teknikerne benytter tøvejret til at få sat sendere og antenner op.

Ole Søndergaard fortsætter: "Vi har mærket behovet for en lokal radio, der spiller mere dansk musik, og med mange flere hits fra før i tiden. Og så er det jo ikke nogen hemmelighed, at vi har meget fokus på lokale nyheder, lokale studieværter og lokale reklamer. Dette i modsætning til f.eks. statslige radiostationer mest vest på eller i København, der skal tage hensyn til et meget stort område. Vi vil møde lytterne, hvor lytterne er, og vi agter at slå de andre med et lokalt produceret produkt".

Der var ingen tvivl om, at søsterradioen i Skive skulle hedde Radio Alfa. Det betyder bl.a. at jingler og liners kan genbruges. "Derved sparer vi et ganske pænt beløb, hvilket vi også godt kan lide", griner Ole Søndergaard.

Morgenvært på Radio Alfa i Skive bliver Verner Ankjær, der i mange år var fast morgenvært på Radio Alfa i Randers. Han stoppede i sin tid i Randers, da han blev træt af den lange transporttid fra hjemmet i Løgstrup (mellem Viborg og Skive) og til Randers hver morgen. Som Pernille Frederiksen fra Radio Skive siger: "Ja, jeg tror, at vi alle bliver tilfredse med den ordning – Verner kan sove 45 minutter længere hver morgen, og vi får en god trænet lokal studievært, der er vant til Alfa formatet".

Officiel start bliver onsdag den 1. februar kl. 07.00, og frekvenserne vil - med tiden - blive:
101.8 MHz (Skive), 106.3 MHz (Nordsalling), 100.8 MHz (Vinderup) og 96.8 MHz (Spøttrup), og udvidelsen i Skive betyder etablering af tre nye fuldtidsstillinger på Radio Skive.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -